Numeroloģiskā prognoze: kā pēc dzimšanas datuma uzzināt, ko tev nesīs 2022. gads

Pareģotāji jau sen izmanto skaitļu maģiju, lai noteiktu nākotni.

No numeroloģijas viedokļa skaitļiem ir maģisks spēks un tie ietekmē cilvēka likteni. Viens no svarīgākajiem ir dzimšanas datums, pēc kura var paredzēt galvenos dzīves notikumus, kā arī rakstura iezīmes, tieksmes un vēlmes.

Tāpat, izmantojot dzimšanas datuma, mēneša un gada skaitļu kombināciju, vari aprēķināt vienu no deviņiem numeroloģiskajiem cikliem un uzzināt, kāds tev būs jaunais 2022. gads.

Jums jāsāk ar dzimšanas datuma vibrācijas aprēķināšanu. Lai to izdarītu, pievienojiet dienu, mēnesi un gadu, kurā persona dzimis, palielinot to vienskaitlī.

Piemēram, 1990. gada 2. aprīlī dzimušai personai skaitliskā vērtība būtu 7, jo

2 + 0 + 4 + 1 + 9 + 9 + 0 = 25 = 2 + 5 = 7.

Viens

Jaunajā gadā jūs atradīsiet atjaunošanos visās dzīves jomās. Piemērots laiks, lai izlemtu mainīt kaut ko, kas ilgu laiku nav bijis apmierinošs. Iespējama darba maiņa, pārcelšanās vai laulības.

Divi.

Pēc notikumiem bagātā 2021. gada jums tiek dots laiks atpūtai un spēku uzkrāšanai. Gads solās būt mierīgs, zināmā mērā garlaicīgs. Taču iegūtā stabilitāte ļaus pievērsties iekšējai attīstībai un radošumam.

Trīs.

Uzņēmējdarbībā jūs sagaida progress. Visi projekti, kurus nevarēja īstenot 2021. gadā, beidzot tiks uzsākti. Piemērots laiks biznesa uzsākšanai, precībām vai domām par bērniņu.

Četri.

Šis gads kardināli atšķirsies no iepriekšējā. Jums būs smagi jāstrādā, un jūs, iespējams, uzreiz nepamanīsit savu pūļu rezultātus. Tomēr pavadītais laiks un pūles nebūs veltīgas. Paturiet to prātā un pareizi nosakiet prioritātes.

Lasi vēl: Zvaigznes stāsta: kā katrai zodiaka zīmei paies Vecgada vakars

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pieci.

2022. gadā jums pavērsies jaunas iespējas, par kurām jūs iepriekš neesat sapņojis. Tomēr atcerieties, ka veiksme drīzāk nāk pie drosmīgiem un apņēmīgiem cilvēkiem, kuri paši kontrolē sava likteņa kuģi. Negaidiet, ka kāds pieņems jūsu vietā svarīgu lēmumu.

Seši.

Šī cikla cilvēkiem jaunais gads būs īpaši labvēlīgs personisko attiecību ziņā. Varēsi sajust harmoniju un mieru ģimenē, izbeigt senos strīdus un pielikt punktu nesaskaņām.

Septiņi.

Šis ir labākais laiks, lai demonstrētu savas līdera prasmes. Ja nesēdēsit mierā, karjerā jūs sagaida nopietna izaugsme. Aktīvi popularizējiet savas intereses, taču netērējiet savu laiku. Labāk definējiet galveno mērķi un skaidri ievērojiet to

Astoņi.

Jūs varat saskarties ar savu pagātnes darbību sekām. Tie, kas smagi un smagi strādāja, saņems pelnītu atlīdzību un finansiālā stāvokļa uzlabošanos. Īpaša uzmanība jāpievērš kontaktiem profesionālajā jomā. Jūs varat satikt ietekmīgus cilvēkus, kuri atbalstīs jūs daudzos centienos.

Deviņi.

Nākamais gads jums būs pārejas gads. Būs jāsakārto uzkrātie gadījumi, jāformulē savi mērķi un uzdevumi, skatoties uz jaunu ciklu. Ir svarīgi izvairīties no konfliktiem un uzturēt labas attiecības ar mīļajiem. No viņiem var smelties pārliecību un spēku.

Lasi vēl: Kādu skaitļus jūs redzat attēlā? Šis tests pārbaudīs jūsu redzes asumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment