Paldies! Vienas dienas laikā saziedota visa lūgtā summa, lai Rolands Ūdris varētu turpināt ārstēšanos!

abi

Vakar tika saņemtas ilgi gaidītas, tomēr skumjas ziņas par mūziķa Rolanda Ūdra veselības stāvokli. Viņam nepieciešama ilga rehabilitācija, taču sieva Ilona nedomā padoties. Viņa vērsās ziedot.lv ar lūgumu palīdzēt viņas mīļotajam vīram!

Šķiet, sievas lūgums: “Palīdzēsim Rolandam atgriezties dzīvē un darīt atkal iedvesmojošas lietas, radīt mūziku, audzināt dēliņu! Lūdzu, palīdziet Rolandam!”, ir sadzirdēts, jo vienas dienas laikā ir savākta nepieciešamā summa!

Kad vakar dalījāmies ar šo ziņu – portālā ziedot.lv bija savākti 406 eiro no 18 ziedotājiem.

rsz_ur

Šodien portālā ziedot.lv var redzēt, ka VISA lūgtā summa ir saziedota ar uzviju. Un ziedojumi turpinās. No lūgtajiem 12 tūkstošiem eiro ir savākti vairāk nekā 13 tūkstoši no 875 ziedotājiem. Tā kā Rolanda progress ir lēns, bet pastāvīgs, tad viņam būs nepieciešama ilgstoša rehabilitācija, kuras izmaksas pagaidām vēl ir grūti prognozēt.

rsz_rol

Mēs novēlam Rolandam Ūdrim veiksmīgu izveseļošanas, bet viņa sievai spēku un izturību! Paldies ziedotājiem un visiem, kas juta un jūt līdzi mūziķim Rolandam Ūdrim! Šī ir vēl viena reize, kad apkārtējie ir parādījuši, ka mums netrūkst cilvēku, kam nav vienalga, un kas var un grib palīdzēt!

Foto: facebook.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment