Lai arī Latvijā restorāna McDonald’s kults nav tik izteikts, kā, piemēram, Amerikā, tomēr arī te var sastapt cilvēkus, kas apgalvos “I’m lovin’ it”. (McDonald’s sauklis) Ir jau arī pamats šo zīmolu mīlēt – uzkodas ir ātri pagatavojamas un garšīgas. Tik labas, ka pat prātā neienāk “rakņāties”, kas tad īsti ir tas, ko ēdam, kā to gatavo un vēl labāk – kā tas izskatās zem mikroskopa. To mēs atstājam citu ziņā. Bet velti! Izrādās, ka tas, ko var redzēt, izmantojot mikroskopu, ir salīdzināms ar Frankenšteina laboratorijas krājumiem.
Natural News Forensic Food Laboratory komanda gribēja papētīt tuvāk vistas nagetus, tāpēc devās uz Ostinas Macdonalds ātrās ēdinšanas ēstuvi Teksasā un iegādājās zeltaino un kraukšķīgo uzkodu. Nageti tika sasaldēti pirms tālākas apskates. Pirms vistas nagetu eksaminēšanas, zinātnieki domāja, ka neko vairāk par gaļu un kraukšķīgo miziņu neieraudzīs, taču patiesība bija šokējoša.
Šajos vistas nagetos viņi atrada neizskaidrojamas šķiedras, tumšu matu struktūras, kā arī olas formas veidojumu mata galā. Tāpat bija redzami sarkanas krāsas traipi un sfērisks, zaļš objekts, kas līdzinās aļģei.
Tomēr zinātnieki neapgalvo, ka šī uzkoda ir bīstama tās patērētājiem, taču redzētais ir pamatots iemesls, lai iesniegtu sūdzību FDA (Food and Drug Administration), lai noskaidrotu, kādas sastāvdaļas tiek lietotas vistas nagetos. Ja šķiedras ar matiem līdzīgu struktūru nenāk no izmantotās gaļas, tad vai tās ir iekļuvušas apstrādes un/vai sagatavošanas procesā? Šie ir jautājumi, uz kuriem ir meklējamas atbildes.
Protams, ka šis raksts nav vērsts pret konkrēto pārtikas produktu, jo iespējams mājās gatavots ēdiens, palikts zem mikroskopa, arī atklātu šādus tādus “neglītumus”. Un tomēr? Varbūt šis raksts kādam liks aizdomāties..
Informācija un foto: viralthread.com