Parādīsies mīlestība: astrologi katrai zodiaka zīmei nosaukuši svarīgākos datumus 2022. gadā

Kā saka astrologi, 2022. gads dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem nesīs jaunas mīlestības iespējas. Ja vēlaties izveidot spēcīgas attiecības, kāpēc gan negriezties pēc palīdzības pie zvaigznēm? Talkā nāk horoskops.

Februārī un martā Auniem var būt vairāki trāpījumi un garām. Tomēr pastāv liela iespēja, ka augusta sākumā satiksi kādu patiešām cienīgu. 30. novembrī būs spriedze attiecībās ar savu dvēseles radinieku, taču necirtiet plecu, turiet galvu aukstu.

Vērsis 2022. gads būs veiksmīgs visā, kas attiecas uz mīlestību. Pēc astrologu domām, februāra beigas būs lielisks laiks, lai kādu satiktu, jo pazudīs jebkuri šķēršļi, ko, iespējams, jutāt gada sākumā. 18. jūnijs ir vēl viena diena, kad jūs varētu satikt kādu, kas atbilst jūsu ideālam.

 Dvīņi jutīsies īpaši laimīgi mīlestībā laikā no aprīļa vidus līdz maija sākumam. Jūs izskatīsities absolūti burvīgi, un cilvēki pie tevis pievērsīsies. Arī novembris tev solās būt daudzsološs, īpaši, ja runa ir par attiecībām ar pretējo dzimumu.

Vēzis Pēc 17. jūlija Vēžiem būs ļoti viegli izrādīt mīlestību. Sirdslietām vislabvēlīgākā diena ir 2. augusts. Jūs varētu satikt kādu radošu, dinamisku un pārsteidzošu.

Lauvai būs daudz labu iespēju iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Gada sākumā (varbūt kādā Jaungada ballītē) vari satikt kādu, kas tevi ieintriģēs. Bet 22. oktobrī vientuļie šīs zodiaka apļa zīmes pārstāvji var satikt cilvēku, kurš liks justies patiesi mīlētiem.

Jaunava Labvēlīgs laiks mīlestības atrašanai ir aprīlī un maijā. Tieši šajos mēnešos jūs satiksieties (vai pievērsīsiet uzmanību kādam, kuru jau pazīstat) ar kādu, kurš jūs intelektuāli stimulēs. Ideāls datums randiņam ir 4. septembris.

Svari 2022. gads būs diezgan labs gads jūsu mīlas dzīvei. Piemērotākais laiks ir februāra beigas un 18. jūnijs. 8. augustā esi pēc iespējas uzmanīgāks, šajā dienā gan tu, gan tava pusīte būs neticami jūtīgi. Oktobra sākumā vari satikt cilvēku, kurš tev šķiet ideāls, taču nesteidzies apburt.

Lasi vēl: Ūdens tīģeris: detalizēts horoskops 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment