Parīzē Kimai Kardašjanai uzbrukuši 5 bruņoti laupītāji. Sieviete sasieta, viņai draudēts ar ieroci.

v2

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana atradās Parīzē, lai apmeklētu modes nedēļas pasākumus, taču šodien viņa atgriezās mājās, jo sievietei Francijas galvaspilsētā uzbruka bruņoti vīri un aplaupīja.

35 gadus vecā realitātes zvaigzne atradās savos īrētajos apartamentos “Hotel Pourtalès” (9 dzīvokļu nams, kas paredzēts bagātnieku vajadzībām), kad tur ieradās pieci vīri slēpotāju maskās un policijas apģērbā. Iespējams, tāpēc durvju sargs ielaida vīriešus namā, kurā mitinājās Kima Kardašjana. Mirkli vēlāk uzbrucēji durvju sargu saslēdza rokudzelžos, piedraudēja ar ieroci un lika aizvest uz numuru, kurā atradās Kima Kardašjana.

v

Divu bērnu māte, pie kuras galvas laupītāji turēja ieroci, vairākas reizes lūdzās viņu nenogalināt. Kima Kardašjana lūdzās sevi apžēlot, jo viņu mājās gaida divi mazuļi.

Vīrieši sasēja Kimu un ieslēdza to vannasistabā.

Uzbrucēji nozaga dārglietu lādi 6 miljonu eiro vērtībā un 4 miljonus vērtu gredzenu. Šīs rotaslietas bija Kimas personīgās dārglietas, ko bija dāvinājis viņas mīļotais Kanje Vests.

Tāpat tika nolaupīti divi viedtālruņi, no kuriem viens bijis pilns ar sievietes personīgo informāciju.

ped

Pēdējais Kimas foto, kas tapis Snapchat video laikā pirms uzbrukuma. Gredzens vēl mirdz viņas pirkstā..

Tiek ziņots, ka sieviete ir pārbijusies, taču nav fiziski cietusi.

Incidents noticis tikai 5 dienas pēc tam, kad Kima paziņoja, ka viņas miesassargs ir “vislabākais pilsētā”, jo izglāba viņu no ukraiņu jokdara Vitālija uzbrukuma. Laupīšanas brīdī Kimas Kardašjanas miesassargs nav atradies viņai līdzās.

Kimas Kardašjanas vīrs dziedātājs Kanje Vests, uzzinot nepatīkamo ziņu, ka viņa sieva ir aplaupīta, tūliņ pārtrauca savu uzstāšanos Ņujorkā, lai dotos pie savas mīļotās. Tiek ziņots, ka nedz pāra trīsgadīgā meita Norta (North), nedz 10 mēnešus vecais Seints (Saint) nav bijuši numurā uzbrukuma brīdī.

ring

Pēc laupīšanas vīrieši aizbēguši ar velosipēdiem.

Policija ir uzsākusi izmeklēšanu.

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment