Pāvela Globas horoskops 2022. gada februārim visām zodiaka zīmēm

Slavenais astrologs Pāvels Globa sastādīja prognozi 2022. gada februārim visām zodiaka zīmēm. Pēc eksperta domām, šī gada otrais mēnesis būs mazāk veiksmīgs nekā pirmais, taču pareizas rīcības un pūļu rezultātā veiksies visiem bez izņēmuma zodiaka apļa pārstāvjiem.

Vispārējā prognoze

Kā teica Pāvels Globa, februārī ugunīgās zīmes būs “zirga mugurā” – Auns, Lauvas un Strēlnieks.. Jebkurā no jūsu centieniem jūs varat paļauties uz Visuma atbalstu. Pārējiem zodiaka apļa pārstāvjiem būs smagi jācenšas sasniegt rezultātus un uzturēt pozitīvu noskaņojumu.

Materiālos jautājumos jums nevajadzētu rēķināties ar kardinālām izmaiņām. Šis nav īstais brīdis, lai mainītu darba vai dzīvesvietu.

Ieplānojiet visas svarīgākās un atbildīgākās lietas un projektus labvēlīgajām februāra dienām: 7., 9., 10., 12. un 14. Bet, lai izvairītos no jebkādu, pat visvienkāršāko jautājumu risināšanas, vajadzētu būt 6., 8., 16., 24. un 25. februārī.

Kāds būs 2022. gada februāris katrai zodiaka zīmei

Pāvels Globa arī pastāstīja, kas sagaida katru zodiaka zīmi 2022. gada februārī.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šis būs ļoti aktīvs mēnesis. Jebkurai jūsu idejai un idejai ir visas iespējas tikt veiksmīgi realizētai. Tomēr mēneša beigās labāk apstāties un atpūsties, lai neiestājas emocionālā izdegšana.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim šis nav labākais laiks randiņiem. Fakts ir tāds, ka jaunu paziņu vidū būs skaudīgi un ļaundari, kuri var kaitēt jūsu personīgajai dzīvei. Ierobežojiet arī biznesa kontaktus.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem šis būs veiksmīgs mēnesis. Īpaši tas attiecas uz biznesa sfēru, finanšu un materiālās labklājības jautājumiem.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Februāris būs labs laiks Vēžiem, kuri varēs uzlabot savu personīgo dzīvi. Īpaši tas attiecas uz vientuļajiem zīmes pārstāvjiem. Jā, un pāri atradīs pilnīgu savstarpēju sapratni un harmoniju. Iespējamas veselības problēmas. Pievērsiet uzmanību sirdij.

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvai pienāks labs periods. Jūsu pozīcija būs ļoti labvēlīga. Izmantojiet februāra iespējas savā labā un nenovērsieties no sekundāriem uzdevumiem.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Pragmatiskajām Jaunavām nāksies izkāpt no savas komforta zonas. Jūs rīkosieties pretēji savām interesēm. Lai sasniegtu savus mērķus, ieklausieties savā iekšējā balsī. Jūsu intuīcija šobrīd ir jūsu uzticamākais draugs, un tieši viņa palīdzēs jums pārvarēt vissarežģītākās situācijas.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari var paļauties uz dramatiskām izmaiņām. Tas, kādi tie būs, ir atkarīgs no jums. Varat koncentrēties uz savu profesionālo darbību vai visus savus spēkus virzīt uz savas personīgās dzīves harmonizēšanu. Rūpīgi padomājiet un pareizi nosakiet prioritātes.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni personīgajā dzīvē piedzīvos dramatiskas pārmaiņas. Fortūna uzsmaidīs gan vientuļajiem, gan ģimenes zīmes pārstāvjiem. Noskaņojieties uz romantiku un harmoniju attiecībās.

Lasi vēl: Sveika Veiksme! 5 zodiaka zīmes, kurām noteikti izdosies kļūt bagātām 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment