Pāvels Globa: Aprīļa beigās Zodiaka zīmes griezīsies notikumu virpulī, esiet uzmanīgi

Realitāte ne vienmēr iepriecina zodiaka pārstāvjus ar mierīgu un izsvērtu vidi. Ir diezgan aktīvi un vētraini periodi, kad pastāv risks iekrist notikumu virpulī.

Pāvela Globa horoskops pastāstīs, ko liktenis ir sagatavojis zodiaka zīmēm Vēzim, Svariem un Skorpionam 2022. gada aprīļa beigās.

Vēzis

2022. gada aprīļa beigās zodiaka zīmei Vēzim būs grūti. Vismaz astroloģiskā prognoze vēsta, ka šajā periodā nav jārēķinās ar mierīgumu un ierasto rutīnu. Gaidāma negaidītu notikumu, šķēršļu un grūtību masa, kas sāks birt no visām pusēm. Sliktākais ir tas, ka jums jāpaļaujas tikai uz saviem spēkiem.

Vēžiem ir jābūt gatavam tam, ka cilvēki, kuriem uzticaties, novērsīsies no jums vai nespēs nākt palīgā. Ir viegli iesaistīties skopā un sākt nopietnu konfliktu. Un vispār ar apkārtējiem būs grūti atrast kopīgu valodu. Tāpēc vislabāk ir uzrotīt piedurknes, iesaistīties darbos un rīkoties pēc iespējas vairāk, netērējot laiku pļāpāšanai.

Svari

Pāvela Globas horoskops brīdina, ka zodiaka zīmei Vesijam būs smagi jāstrādā. Gribējās sēdēt malā un gaidīt? Nesaproti! Jebkura kavēšanās, slinkums un rīcības trūkums automātiski atvedīs jūs dažus soļus atpakaļ. Pierodi pie domas, ka aprīļa beigās būs jāatdod viss labākais.

Ļoti iespējams, ka jūs nonāksiet ikdienas problēmu un notikumu virpulī, kur jūsu ģimene nolems visu atbildību uzvelt uz jums. Vienkārši esiet garīgi gatavi dažādiem bojājumiem, elektrības pārtraukumiem vai problēmām santehnikā. Galvenais ir nepazust un nekavējoties sazināties ar speciālistiem. Vienkārši neatlieciet to, pretējā gadījumā problēmas sāks krāties.

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši 3 zodiaka zīmes, kurām aprīļa beigās būs patīkams pārsteigums

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment