Perverss pensionārs Talsos aicinājis 12 līdz 15 gadīgas meitenes iesaistīties seksuālās darbībās!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Apsūdzētais īsziņu sarakstē uzdeva mazgadīgajai intīmas dabas jautājumus par viņas seksuālo pieredzi. Vīrietis noskaidroja, ka meitene ir nevainīga, un piedāvāja satikties, lai stātos ar viņu dzimumattiecībās.

Lai pamudinātu mazgadīgo satikties, apsūdzētais īsziņās apgalvoja, ka viņam ir pieredze dzimumattiecībās ar nepilngadīgajām un viņš nav izvarotājs. Tāpat viņš paziņoja, ka meitenei neiestāsies grūtniecība, un viņa dzimumattiecību laikā nejutīs sāpes.

Tāpat izmeklētāji noskaidroja, ka apsūdzētais ievietoja interneta portālā sludinājumu ar tekstu “meklēju meiteni no 12-15 gadiem mīļām rotaļām”. Saziņai viņš norādīja savu tālruņa numuru, tādā veidā nepārprotami pamudinot nepilngadīgas personas tikties ar mērķi izdarīt seksuāla rakstura darbības.

Izmeklēšanā arī noskaidrots, ka apsūdzētais ievietoja jaunu sludinājumu ar tekstu “gribu jaunu 13-15 gadīgu meiču jaukam seksiņam, ja kas, varu sponsorēt. Varbūt ir kāda no Talsiem?”.

Tāpat jūnijā apsūdzētais veica saraksti ar pirmstiesas procesā precīzi nenoskaidrotu, 13 gadus vecu, personu vārdā Laura. Apsūdzētais nosūtot īsziņas uz tālruņa numuru stādījās priekšā kā pilngadīgs vīrietis, un sarakstes gaitā uzdeva mazgadīgajai intīmas dabas jautājumus par viņas seksuālo un dzimumdzīves pieredzi. Vīrietis noskaidroja, ka šī persona ir 12 gadus veca un ir gatava par samaksu ar viņu stāties dzimumattiecībās.

Lai pamudinātu mazgadīgo satikties, apsūdzētais mazgadīgajai nosūtītajās īsziņās apgalvoja, ka viņam ir bijušas dzimumattiecības ar 13 gadus vecu meiteni un piedāvāja mazgadīgajai 50 eiro.

Avots / Attēls ilustratīvs

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Valentīna Saleniece</cite>

    Gribētos zināt vai tādus vecus “kraķus” kā to,kas piedāvājās nepilngadīgām meitenēm var tiesāt tikai nosacīti? Kurš gan var izsekot viņu neķītrajām darbībām,varbūt viņu var kontrolēt uzliekot aproci….

Leave a Comment