Pieci divnieki saplūdīs: Vangas briesmīgā prognoze 2022. gada 22. februārim un decembrim

Bulgāru gaišreģe Vanga sacīja, ka spoguļdatums 22.02.2022 radīs cilvēcei grūtības un nepatikšanas. Kopumā 2022. gads gaidāms grūts, jo katrā nākamā gada mēnesī būs pieci divnieki, bet divos mēnešos – februārī un decembrī, 22.02.2022 un 22.12.2022 saplūdīs pat seši divnieki.

Atspoguļotais datums 02.22.22. ir palindroma numurs, kas tiek nolasīts vienādi no abām pusēm. Numerologi tai piedēvē maģiskas īpašības un saka, ka pats datums var ietekmēt likteni un to radikāli mainīt. Par spoguļa randiņa īpašo spēku runāja arī bulgāru gaišreģe Vanga. Pēc viņas pareģojuma, jaunajā gadā zinātnieki Sibīrijā atradīs jaunu vīrusu. Turklāt cilvēci gaida citas nepatikšanas.

“Slimība ir ilgu laiku atradusies mūžīgajā sasalumā, taču klimata izmaiņu dēļ tā varēs izkļūt no ledus,” teikts Vangas pareģojumā. Par kādu slimību runāja gaišreģis, nav droši zināms, taču, spriežot pēc prognozēm, runa ir par kaut kādu bīstamu slimību – vīrusu, kas tālā pagātnē nopļāva daudzas dzīvības.

Vanga arī sacīja, ka nākamgad daudzi cilvēki cietīs no slāpēm. Un Indijas iedzīvotāji var saskarties ar badu neparastā, svilošā karstuma dēļ.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām noteikti piepildīsies visi sapņi 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment