Pieci Sargeņģeļu – Uzraugu padomi, kurus Vanga ieteica neatstāt bez uzmanības

Katram no mums, pat pirms dzimšanas, Radītājs izvēlas Sargeņģeli. Viņa galvenais uzdevums ir mūs pamācīt, aizsargāt un aizsargāt visas mūsu dzīves garumā.

Un Sargeņģeļi mūs neatstāj bez atbalsta pat uz minūti. Tikai tagad ne visi pamana viņu neredzamo klātbūtni, viņi ne vienmēr redz savus pavedienus, un pat pievēršot uzmanību, viņi nevar tos pareizi interpretēt.

Es ceru, ka bulgāru zīlnieka padoms palīdzēs tiem, kuri vēl nav iemācījušies saprast sava Sargeņģeļa vēstījumus.

Saķere

Jebkāda aizķeršanās, kas neļauj iziet no mājas noteiktajā laikā: bultiņa uz pazudušas zeķes, kaut kur pazudušas atslēgas, izlijusi kafija, negaidīts zvans – tās visas ir eņģeļu zīmes. Tāpēc viņš mēģina jūs brīdināt, ka jūsu prombūtnes laikā mājā var notikt kaut kas.

Nesteidzieties, pārbaudiet, vai visas elektroierīces ir izslēgtas, vai logi un ūdens krāni ir aizvērti, un, izejot, lūdziet aizsardzību no Sargeņģeļa, trīs reizes šķērsojot durvis.

Savārgums

Es domāju, ka tas notika ar daudziem: no rīta viņi piecēlās pilnīgi veseli, sāka gatavoties un pēkšņi sajuta asu savārgumu. Šī ir viena no spilgtākajām zīmēm, ko Sargeņģelis vēlas pasargāt no lielas nelaimes. To nevajadzētu ignorēt.

Ir daudz liecību, kad cilvēki palika dzīvi, neatstājot šādas zīmes bez uzraudzības. Un viena no spilgtākajām ir 2001. gada 11. septembra traģēdija, kad teroristi iznīcināja dvīņu torņus Ņujorkā. Pēc tam daudzi teica, ka tas ir brīnums, ka viņi nav cietušo vidū galvassāpju, gremošanas traucējumu, pēkšņas išiass u.c.

Strīdi un kliedzieni

Vēl viens no Sargeņģeļa vēstījumiem var būt strīdi, konflikti, skaļi kliedzieni, ar kuriem jūs sastapāties ceļā uz svarīgu tikšanos vai randiņu. It īpaši, ja viņi lika jums apstāties. Labāk ir atteikties no plānotās tikšanās, jo, ja neskaita nepatikšanas, maz ticams, ka tas kaut ko nesīs. Ja to nav iespējams pārnest, esiet ārkārtīgi uzmanīgs, ieklausieties savā iekšējā balsī. Ja neuzticaties savai intuīcijai, jautājiet Sargeņģelim, un viņš noteikti pasargās jūs no nepareizas rīcības.

Lasi vēl: Astrologa Pāvela Globa prognozes par par vairāku valstu nākotni

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment