Prātam neaptverama nežēlastība! Krievijā kāds vīrietis noslepkavo savus sešus bērnus un sievu!

ru-slepkaviba
Krievijā noticis īpaši nežēlīgs noziegums – sešu bērnu tēvs Oļegs Belovs ar cirvi uzbrucis sievai, kā arī saviem sešiem bērniem un mātei – visi upuri tika aukstasinīgi noslepkavoti. Lai arī, cik absurdi un tas šķistu, bet slepkava pastāstījis, ka īpaši nežēlīgā slaktiņa iemesls ir bijis strīds par dēla matu griezumu…

Patiesībā nesaskaņas un strīdi Belovu ģimenē jau norisinājušies labu laiku – sieva Jūlija (32) vēlējusies no vīra šķirties. Liktenīgajā dienā sieviete abu kopīgajam tikai 6 gadus vecajam dēlam Fjodoram apgrieza matus tā, kā Oļegam nepatika – viņam šķita, ka dēla jaunā frizūra atgādina papagaili. “Es viņai vaicāju, vai viņa joko. Tad mēģināju paņemt matu griežamo un sākās cīņa,” stāsta pats Oļegs. 

ru-slepkava

Foto: livefact.ru

Oļegs sākumā sievai divreiz iesitis un brīdī, kad sieva centās aizbēgt, lai atvestu palīdzību, viņš sievu panāca un aukstasinīgi nosita ar cirvi un tad devās pie saviem bērniem. “Es nogalināju bērnus, lai viņi paliktu mani,” tiesā paskaidroja slepkava.

Oļegs nogalināja visus savus sešus bērnus – Aļonu (7), Fjodoru (6), Sonju (5), Ņikiforu (3), Iļju (2) un arī tikai gadu veco Darju. Izmeklētāji vēlāk atklāja, ka sieva Jūlija slepkavības brīdī bijusi stāvoklī un gaidījusi septīto bērniņu…

Pēc savu tuvāko nežēlīgas nogalināšanas, Oļegs Belovs devies tālāk uz citu māju, kurā dzīvoja viņa 73 gadus vecā māte un ar 21 dūrienu nogalināja arī viņu.

Nežēlīgais slaktiņš atklājās, jo vecākie bērni neieradās skolā un skolotāji sāka interesēties par viņu neattaisnotās prombūtnes iemesliem – atklājās traģēdija un Belovu nekavējoties aizturēja policija. Visticamāk visu savu atlikušo dzīvi Oļegs Belovs pavadīs aiz cietumā, diemžēl tas gan vairs neatgriezīs atpakaļ dzīvē viņa ģimeni. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment