Pret dēla nolaupītāju Ati Artemjevu uzsāk kriminālprocesu par izvairīšanos no bāriņtiesas nolēmuma!

mEotkLEe

Ja starp vīrieti un sievieti, kuri ir bijuši attiecībās, rodas domstarpības un viņiem ir bērni, tad visbiežāk lielākās ciešanas tiek nodarītas tieši mazajām atvasēm. Tā notika ar starp Latvijas modes dizaineru Arti Artemjevu un viņa dēla māti, kas ir ASV pilsone. Iespējams, izmisuma dzīts Atis Artemjevs gaišā dienas laikā izrāva dēlu no mātes rokām un aizveda zēnu nezināmā virzienā. Šī bija jau otrā reize, kad Artemjevs ir aizvedis dēlu no mātes un nav ļāvis satikties.

Ata Artemjeva vārdā izsūtītā e-pasta vēstulē vairākiem masu medijiem tika apgalvots, ka bērna tēvs vēlas rūpēties par dēla drošību un pārstāv viņa intereses. Puika ir Latvijas pilsonis, kas vienmēr dzīvojis Latvijā pie tēva. Taču zēna māte puiku vēlas vest prom un divu gadu laikā Artemjevam nav izdevies vienoties ar sievieti par saskarsmes iespējām ar dēlu. Tāpēc viņš zēnu mātei atņēmis.

Vakar, par laimi, policija atrada pazudušo zēnu. Ar viņu kopā bijis zēna tēvs. Valsts policija aizturēja modes dizaineri Ati Artemjevu un uzsāka kriminālprocesu par izvairīšanos no bāriņtiesas nolēmuma. Iespējamais sods – īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Šobrīd zēna tēvs atrodas īslaicīgās aizturēšanas vietā. Tiek lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

Avots: kasjauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment