Prognoze par nākotni. 2022. gada rudenī cilvēci gaida smags pārbaudījums

Noteikti lūdzieties šajā laika periodā. Tiks aizvests daudz cilvēku, tā teikt, kas ir nodevušies sliktiem darbiem, melniem darbiem, kas veltījuši sevi kalpošanai tumšajiem spēkiem. Tā būs tīrīšana. Tā nebūs tikai pasaules pārstrukturēšana, ne tikai kā kvantu lēciens – tā būs attīrīšanās. No miega līdz miegam situācija atkārtojas, daži momenti tiek vienkārši pievienoti, atklājas sīkāka informācija. Sākumā redzēju, ka būs tikai trīs dienas naktī, pēc tam vairāk. Jo tuvāk šim brīdim, jo ​​detalizētāki kļūst sapņi, un tas, ko es tagad saprotu, ir diezgan neizbēgami. Kas attiecas uz laika periodu, kad tas notiek, tas svārstās no jūlija līdz septembrim. Tas ir, šajos 3 mēnešos katru reizi es redzu savādāk. Dažkārt es redzu jūliju, dažreiz augustu, dažreiz septembri. Bet atkal viss ir atkarīgs no mums pašiem. Ja mēs tādā tempā turpināsim uzkrāt negatīvo enerģiju, kas šobrīd ir uz Zemes, un, teiksim, daudzas sliktas būtnes tiks izlaistas ārā, tad notikumi notiks ātrāk, jo pretējā gadījumā šīs būtnes, kas nāca ar misiju iznīcināt. Zeme to darīs. Tas ir, mūsu Zeme tiks iznīcināta. Jo ātrāk uzkrājas enerģija, jo ātrāk notiks šī pāreja. Protams, tie cilvēki, kas kalpo šīm būtnēm, tiks iznīcināti. Nav jābaidās, nav jābaidās. Kāds gulēs visas šīs trīs dienas. Tas ir, cilvēki ir vairāk novājināti, piemēram, cilvēki, kas atrodas slimnīcās, ir vāji. Cilvēkam, kad viņš ir slims, ir ļoti vāja enerģija. Tas ir, šādi cilvēki, visticamāk, trīs dienas vienkārši gulēs caur vecmāmiņām, piemēram, daži vientuļi cilvēki, visticamāk, gulēs tikai trīs dienas. Tad viņi pamostas jaunā pasaulē. Tiks iznīcinātas daudzas pilsētas. Būs milzīgs bads. Es arī to esmu redzējis jau ilgu laiku. Būs bads, cilvēki aizbrauks uz citām valstīm, jo ​​nevarēs dabūt sev pārtiku. Protams, Sibīrija būs visvairāk neskartā, teiksim, vieta, tas ir, šādas civilizācijas šūpulis Sibīrija tiks skarta vismazāk. Un ir vērts uzkrāt ražu. Raža būs. Ražas būs daudz, un galu galā ir vērts uzkrāt krājumus, ja ir kādi pārtikas krājumi.

Un tieši tagad iesim tam visam cauri un apskatīsim elementus. Mums ir jāsaprot, kāpēc pareģojums izpaužas biežāk un skaidrāk, kā to mainīt, kur ir kritiskie punkti, konkrētie datumi, kuros šī prognoze vai nu piepildīsies visā tās izpausmes maksimumā, ko izteica Elena, vai arī pāries cilvēcei ērtākos apstākļos. Tas viss būs atkarīgs no mums pašiem. Sāksim ar pirmo, tas ir, kāpēc biežāk un sīkāk. Tas ir tikai cilvēka civilizācijas darbības rezultāts. Jo aktīvāk izlejam savu dzīvības enerģiju miskastē, jo lielāka konfrontācija un vairāk sociālo konfliktu. Šis ir enkura punkts, kas atklāja gaidāmā rudens scenāriju – tas padara iespējamu visu, ko Elena teica rudenī. Tas ir jāsaprot, un jo lielāka ir šādu sižetu ietekme uz sociālo matricu, jo spēcīgāks, gaišāks un skaidrāks kļūst liktenīgais scenārijs, kas var ne tikai iznīcināt daudzu cilvēku dzīvības, bet arī atņemt daudzas jo daudzas dzīvības. Otra lieta, kas mums ir jāsaprot, ir tāda, ka šobrīd mums nevajadzētu mēģināt slēpt galvu smiltīs vai sākt rakstīt ļaunprātīgus komentārus, piemēram, “Es atceļu šo pareģojumu ar savu nodomu un esmu pārliecināts, ka viss izvērtīsies savādāk.” Pārliecība ir laba, atcelšana ir lieliska. Mums ir vajadzīgas burtiskas konkrētas darbības, kas pašas par sevi spēj mainīt paredzamo realitāti. Galu galā darbība ir līdzvērtīga realitātei, ko mēs sējam, to pļaujam, un šajā konkrētajā gadījumā vienkārši runāt, tikai kratīt gaisu, iet dzīvot tā, kā dzīvojāt agrāk, nekādā gadījumā nav neiespējami. Jo visu var atcelt, tikai mainot savas uzvedības scenāriju attiecībā pret pasauli, kā arī attīstot spēju ietekmēt šo pasauli caur dvēseles spēku atmodu caur apzināšanos.

Gribu uzrunāt arī tos, kuri joprojām šaubās, ka šāds scenārijs ir iespējams un domā, ka cilvēki, kuri cenšas brīdināt citus par tā iespējamību, nes sev negatīvu lādiņu un tādējādi grauj cilvēku dzīvības, cilvēku stāvokli, pasliktinot jau tā grūto dzīvi. atmosfēra. Jā, pareģojumi, kas izskan šādā kontekstā, var nodarīt šausmīgu ļaunumu, taču, ja līdzās šim pareģojumam ir arī konkrēti ieteikumi, ko un kā darīt, lai augstāko spēku brīdinājums tiktu uztverts pareizi ar pateicību, ar atbildības sajūtu par to, kas nāk, ar sajūtu, ka var to ietekmēt. Šajā gadījumā mēs varam ļoti skaidri apzināties, ka visa informācija pie mums nenonāk nejauši, tā nonāk nez kāpēc un nez kāpēc. Ja caur gaišreģiem, caur gaišreģiem, caur cilvēkiem, kuri jūt vairāk par citiem, pie mums nonāk informācija, kas burtiski kliedz “cilvēki mostas, cilvēki apzinās savu atbildību, cilvēki iesaistās miera kustībā”, mums vienkārši ir jāceļas, jāiet un jāsāk. darīt kaut ko, kas var mainīt visu. Pateicība un liels darbs, saprotot, ka mūsu dzīvē nav nekā nejauša, un pat šādā veidā saņemtā informācija ļaus jums vismaz pareizi uztvert šo situāciju, pēc iespējas pareizāk izmantot mājienu, kas šobrīd ir ienācis jūsu dzīvē. . Un pēdējā lieta, kas mums ir jāsaprot, ir tas, kad konkrēti notikumi notiks dažādās smaguma un varbūtības pakāpēs. Tātad mums tika dots termiņš līdz 25. oktobrim. Kāpēc? Jo tur debesis satumstīs. Kāpēc? Jo šogad ir otrais Saules aptumsums. Oktobris it kā ir “oktāva” (ražošanas gada cikla beigas) – tas ir haosa beigas un pāreja uz jaunu ceļu, un šeit matrica tiek pārlādēta un formēšana tiek pabeigta šeit. . Un tur būs skaidrs, cik cilvēku jāpaliek uz planētas Zeme un kādas teritorijas var saglabāt, kāds būs vulkānu un supervulkānu un citu dabas komponentu aktivitātes līmenis, kas nodrošinās Armagedona scenārijus. Karmiskais koridors atklāsies ar Saules aptumsumu un noslēgsies ar Mēness aptumsumu 8. novembrī. Tieši šajā periodā novembris ir atjaunošanās (Noasa šķirsts, jauns “es”, jaunas sejas, jauna cilvēce). Šajā periodā iestāsies vai nu smagākais scenārijs, par ko Jeļena runāja un kuru viņa šobrīd uzskata par visticamāko, vai arī šis scenārijs tiks mazināts, pateicoties mūsu miera uzturēšanas aktivitātēm.

Lasi vēl: “Veiksmes kanāls ir atvērts”: Austrumu horoskops atklāja to cilvēku dzimšanas datumus, kurus gaida laime un panākumi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment