Rīgas dome ziedos iespaidīgu naudas summu Kemerovas ugunsgrēkā bojāgājušo ģimenēm

…raksta turpinājums no 1. lapas

Kā vēstīts, ugunsgrēkā tirdzniecības centrā Krievijas pilsētā Kemerovā dzīvību zaudējuši vismaz 64 cilvēki, no kuriem lielākā daļa ir bērnu. Oficiālie dati liecina, ka ievainoti ir vēl vismaz 84 cilvēki.

Saistībā ar ugunsgrēku aizturēti un nopratināti vairāki cilvēki, tostarp nomnieks telpai, kurā, domājams, sācies ugunsgrēks.

Varasiestādes iepriekš paziņoja, ka ugunsgrēks varētu būt aizsācies iepirkšanā centra kinoteātrī, un tā rezultātā virs divām auditorijām iebrucis jumts.

Liesmas ēkā, kurā atrodas arī boulinga centrs, sauna un vairāki restorāni, bija pārņēmušas vairāk nekā 1000 kvadrātmetru lielu platību, vēstīja Krievijas mediji.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nikita</cite>

    Iepaidīgu? Labāk saskaitiet cik miljonus taisās inztērēt 100. gades svinībām vai arī Jekabpils tualete no “zelta” maksā par 30 000 vairāk.

  • <cite class="fn">Einars</cite>

    Malaci Latvijas lietaka tragedija gimenem izmaksaja 10.000lvl, bet kaiminiem tagad 50.000eur.
    Krievi mums kaut ko parskaitija? Nah mums tagad jabut tiem lielajiem glabejiem, labak tiltus tiltos to naudu iegulditu vai raditu jaunas darbavietas.

  • <cite class="fn">arturs</cite>

    sviests kautkads nja Nil roka roku mazga pareiz

  • <cite class="fn">Kai</cite>

    Paldies Usakovam. Un pareizi dzriits. Nu nav man laika (maksaajot bankaam procentus par pakalpojumu) ziedot..Labaak lai nauda ir tur kur to tiesaam vajag. UN nevajag izsaut gaisaa saluutos. Lai Dievs dod mums to 100, gadi sagaidiit

Leave a Comment