Saules aptumsums 2022. gada 25. oktobrī: kā pārdzīvot grūtu periodu dažādām zodiaka zīmēm

Ir zināms, ka Skorpions ir viena no sarežģītākajām zodiaka zīmēm, tāpēc Skorpiona sezona vienmēr ir saistīta ar pārvērtībām.

Tas sāksies 23. oktobrī un ilgs līdz 21. novembrim. Šis mēnesis būs ļoti spēcīgs un savā dzīvē pamanīsi daudzas pārmaiņas.

Skorpiona vadmotīvs ir “Es to tā gribu”. 25. oktobrī Skorpionā būs Saules aptumsums. Pēdējais aptumsums šogad bija Mēness aptumsums Skorpionā 15. maijā, tāpēc arī šoreiz jūs gaida tās pašas tēmas. Tie atšķirsies atkarībā no jūsu zīmes.

Kā pārdzīvot šo grūto periodu dažādām zodiaka zīmēm:

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem uz ceļa jābūt uzmanīgiem. Ja iespējams, lūdzu, atceliet lidojumus vai ceļojiet no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim.

Vērsis

Viņiem var būt veselības problēmas. Apdraudēts būs gan fiziskais, gan garīgais stāvoklis – iespējama depresija, nervu sabrukumi. Centieties nepakļauties skumjām un panikai, satikties ar draugiem, doties uz pasākumiem.

Lasi vēl: Kuras zodiaka zīmes būs laimīgas pēc 2022. gada 20. oktobra

Tāpat Vērsim ieteicams samazināt fiziskās aktivitātes, jo pastāv sastiepumu un lūzumu risks. Tādiem piedzīvojumiem kā izpletņlēkšana šajā periodā labāk nepiekrist.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment