“SDK” un “Triumph Rīga” iepazīstina ar Triumph Tiger 1200 – jauno apvidus motociklu

 

21.jūnijā, “Triumph Rīga” telpās Rīgā, Brīvības gatvē 401 C motopasaules entuziasti un mediji tika iepazīstināti ar jaunajiem 2022.gada Triumph Tiger 1200 modeļiem.

Britu motociklu ražotājs “Triumph” savā 120 gadu jubilejā piedāvā jaunajam Triumph Tiger 1200 sekojošas versijās – 1200 GT; 1200GT Pro; 1200 GT Explorer; 1200 Rally Pro un 1200 Rally Explorer. Šie ir lielās klases ceļojuma motocikli, kuru pielietojums ir atkarīgs no izvēlētās komplektācijas. GT versijas ir garo ceļojumu motocikli, domāti pārbraucieniem pa labu un ne tik labu ceļa segumu, ar iespēju komfortabli justies arī uz zemes seguma.

Rally Pro un Explorer versijas – ekstrēmam ceļojumam ar bezceļa elementiem. Motocikli ir aprīkoti ar kardānvārpsta piedziņu, 148 Zs un ļoti plašu aprīkojuma iespēju. Explorer versijai standartā ir “aklās zonas”redzamības sensors, kas, pietuvojoties transporta līdzeklim aklajā zonā, dod signālu uz mirgojošu diodi spogulī. Motocikliem ir līkumu stabilitātes sistēma.

Svarīgi, ka jaunie modeļi ir vieglāki par 20 kg nekā iepriekšējās paaudzes Triumph Tiger 1200. Explorer versija ir aprīkota ar 30 litru bāku, kas ļauj šķērsot tuksnešainu apvidu maksimālā attālumā bez papildus uzpildes iespējām.

Otrs jaunums ir uz jau iepriekšējā sezonā iepazītā Triumph Trident 660 bāzes radītais tūrisma nozīmes motocikls Triumph Tiger 660 Sport. Uzlabojumi skāruši degvielas bāku, vēju aizturošais aizsargbūris un pagarināta sēdekļa konfigurācija, kura ir ērtāka otrajam pasažierim. Motocikls kļuvis vairāk piemērots ceļojumam un ar saviem 204 kilogramiem pašmasas un 81 Zs. ir laba alternatīva saviem japāņu konkurentiem. Ar nepilniem 9 tūkstošiem eiro, kas jāatdod par šādu braucamo, tas kļūst pieejams plašam motobraucēju lokam.

Arnis Blodons “Triumph Rīga” tirdzniecības daļas vadītājs: “Motocikls Triumph Tiger 1200 jaunajā versijā ir virzīts vairāk un tuvāk bezceļa piedzīvojumam. Izmainot tā ģeometrijas parametrus, ir panākta vieglāka vadības kontrole apvidū, kas ir svarīgi pilnvērtīgai braukšanai. Šodien labākie paraugi ierobežotā skaitā ir pieejami, un ir iespējams notestēt motociklus katram braucējam ar A kategoriju”.

Jaunā Triumph Tiger 1200 cena ir amplitūdā no 17990 eiro GT versijai līdz pašai pilnīgākajai Triumph Tiger 1200 Rally Explorer versijai ar cenu 22990 eiro, ieskaitot 21% PVN.

SIA “SDK” ir dibināta 1997.gadā, piedāvājot klientiem iegādāties kvalitatīvu tehniku izklaidei, darbam, lietošanai uz ūdens, sniegā un uz sauszemes. Šobrīd uzņēmums SIA “SDK” izplata arī Kanādas kompānijas “BRP” tehniku plašā klāstā no kvalitatīva ražotāja un pasaulē atzīta zīmola veikalā-salonā Brīvības gatvē 401, Rīgā. Serviss klientiem tiek nodrošināts Salamandras ielā 1, Rīgā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment