Šī sieviete 3 gadus bija “stāvoklī”.. Ārsti no viņas vēdera izvilka “monstru”..

gr

48 gadus vecā Margareta Makmahona no Īrijas audzina divus bērnus. Pirms dažiem gadiem viņa pamanīja, ka vēders kļūst arvien apaļāks. Sākumā viņa nodomāja, ka atkal ir stāvoklī, taču veiktie testi par to neliecināja.

Kad Margareta devās pie ārsta, viņš uzstādīja diagnozi – kairinātu zarnu sindroms. Tomēr ārsts piebilda, ka sievietes simptomi ir visai netipiski.

“Es it kā visu laiku bija stāvoklī. Vienīgā atšķirība, ka pēc 9 mēnešiem tu savu mazo turi rokās,” stāsta Margareta.

Tomēr vēders turpināja kļūt lielāks un sāpes pieņēmās spēkā. Ārstēšana nepalīdzēja. Cilvēki uzrunāja Margaretu un jautāja, kad gaidāms viņas ģimenes pieaugums.. Tomēr sieviete bija “stāvoklī” ne deviņus, bet trīsdesmit mēnešus.

Margaretai šķita, ka viņai noteikta nepareiza diagnoze, tāpēc nolēma iet pie cita ārsta. Tika nozīmēta magnētiskā rezonanse, kas parādīja, ka sievietei nevis gaidāms vēl viens mazulis, bet viņas vēderā ir audzējs. Maza arbūza lielumā.

Beidzot – pēc 3 gadu ilgušām sāpēm un mokām, Margaretai tika veikta operācija, un audzējs tika izņemts. Tas izskatījās pēc monstra. Toties Margareta ir laimīga, ka beidzot atbrīvota no milzīgās nastas.

gr2

Avots: g8ozd.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment