Šīm zodiaka zīmēm ir problēmas ar sevis pieņemšanu. Viņi ir ļoti kritiski pret sevi un viens otru

 

Lauva

Viņš to ne par ko pasaulē neatzīs, bet zodiaka Lauvai ir tikai viens sapnis: izpatikt visiem. Kad viņš sāk saprast, ka citi neatbalsta viņa centienus, viņš krīt melnā izmisumā. Mīlestības noliegšana? Citiem tas ir normāli, bet Lauvas to piedzīvo tā, it kā visa viņu pasaule vienkārši sabruktu.

Lauvas ir Saules zīme, tāpēc uzskata par savu pienākumu citos raisīt tikai pozitīvas jūtas. Ja tas nenotiek, viņi jūtas nevērtīgi un pārmet sev, ka nespēj izpildīt savu “misiju” dzīvē.

Vēzis

Nevienai zodiaka zīmei nav tādas problēmas ar komplimentiem kā zodiaka Vēzim. Par katru laipnu vārdu viņš atbild: “Tā nav taisnība.” Labākajā gadījumā no viņa dzirdēsim: “Paldies, bet citi ir labāki par mani.”

Vēža draugi bieži dzird: “Tu tā saki, jo esi labs. Es pat nevaru ar tevi salīdzināt.” Ikdienā viņš sapņo par daudz ko sasniegt un redz savas priekšrocības, tomēr, viņaprāt, salīdzinot ar citiem, vienmēr ir daudz sliktāks.

 

Dvīņi

Šī ambiciozā zodiaka zīme bieži domā, ka viņa dzīve nav pietiekami interesanta. Brīvajā laikā viņš pats stāsta par pagātnē notikušo, atmiņām pievienojot nelielas detaļas, kas šo stāstu varētu padarīt daudz interesantāku.

Dvīņi tiek apsūdzēti par savu stāstu izskaistināšanu ar meliem un mīlestību izgreznot. Daudzi no viņiem to dara, baidoties, ka kāds viņiem pateiks, ka viņi ir pārāk garlaicīgi. Zodiaka Dvīņi nebaidās ne no kā, izņemot garlaicību vai viduvējību.

Lasi vēl: Astrologi jau zina galvenos zodiaka veiksminiekus 2023. gadā

Katru dienu viņi pārmet sev, ka viņi nav īpaši.

Leave a Comment