Šīs 3 zodiaka zīmes, kuras var saderināties gada laikā

Neatkarīgi no tā, vai esat ceļos vai dabūjat gredzenu, šīs trīs zodiaka zīmes, visticamāk, saderināsies šī gada laikā. Lai mīlestība ir bagāta!

Lai gan laulība nav paredzēta visiem (ja paskatās uz jums #dvīņi un #skorpioni), daudziem no mums tas ir nozīmīgs solis dzīvē, kas ietver romantiskas, garīgas un finansiālas attiecības ar cilvēku, kurš mūs vislabāk papildina. Saderināšanās ir tik aizraujoša neatkarīgi no tā, vai tās notiek saulrieta laikā pludmalē vai mājās uz dīvāna.

Protams, planētām ir daudz sakara ar to, kas notiek mūsu personīgajā dzīvē, un saderināšanās nav izņēmums. Mūsu dzimšanas Venera parāda, kā mēs jūtamies pret citiem un sevi, kad esam aizrāvušies, Merkurs stāsta, kā mēs sazināmies (kas ir visu veselīgu attiecību atslēga), Jupiters pārvalda mūsu veiksmi (vai tās trūkumu) un tā tālāk!

Bet, runājot par jebkuru ilgtermiņa risinājumu, tranzītējošais Saturns ir viena no vissvarīgākajām planētām, kam jāpievērš uzmanība. Saturns šogad īpaši ietekmēs trīs konkrētas zodiaka zīmes, palīdzot tām likt pamatus nākamajai dzīves nodaļai.

Lai gan šis gads ir bijis viens no grūtākajiem pēdējos gados, ir pilnīgi iespējams, ka šīm trim zīmēm būs kaut kas neticams, ko svinēt neatkarīgi no tā, kur dzīve viņus un viņu partneri aizvedīs. Slimībā un veselībā, vai ne?

Ja esi atradusi savu vīrieti, uzvelc viņam gredzenu: šīs trīs zodiaka zīmes šogad, visticamāk, saderināsies. Skan kāzu zvans!

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, lai arī šis gads tev ir izaicinājumu pilns, pastāv patiešām liela iespēja, ka saderināsies. Lai gan es nevaru apsolīt, ka jūsu ideālais dzīvesbiedrs uzradīsies no nekurienes, ja šobrīd esat viens, jums ir iespēja pacelt savas pašreizējās attiecības uz nākamo līmeni, ja tas ir īstais brīdis jums abiem.

Aptveriet komfortu un spēku, ko sniedz Saturns, stabilizējot jūsu dzīves izvēles. Izvēlies būt neaizsargāts ar savu partneri, Ūdensvīru – mazliet salduma tavai zīmei nāks par labu.

Lasi vēl: Vanga nozīmēja 2022. gada likteni: Vasarā viņus gaida nauda un veiksme

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment