FOTO: Šokējošā Latvijas Instagram izvarošanas lieta – varmākām izdevies izsprukt sveikā?

…raksta turpinājums no 1. lapas

Tagad pagājis vairāk nekā gads, taču policija tā arī nespēj pabeigt izmeklēt šo lietu, vēsta kompromat.lv. Pēc portāla ziņām, viens no aizdomās turētajiem pārcēlies uz Taizemi.

Pirms gada tika vēstīts, ka Instagram parādījās šokējoši foto un video, kuros redzams, kā divi puiši izvaro meiteni. Par to paziņoja kāda sociālā tīkla lietotāja, kura nokopējusi iespējamo noziegumu apliecinošos faktus.

Puisis no Rīgas publicējis foto un video materiālus, kuros redzams, kā viņš kopā ar savu draugu izvaro meiteni, kurai uz rokas redzama Studio69 aproce. Video redzams, kā viņa aizrijas ar ūdeni.

Vēlāk fotogrāfijas un video no sociālā tīkla izdzēstas.

Pagājušā gada februāra sākumā kā aizdomās turamie par šo noziegumu tika aizturēti Ēriks un Arturs. No ieslodzījuma viņi izvarotajai meitenei sūtīja arī vairākas vēstules, kuras viņai nodeva puišu advokāts Egons Rusanovs.

Vēstules bija”visai interesantas”. Pašas “aizkustinošākās” vietas esot izceltas ar sarkanu zīmuli – tajās Arturs lūdz piedošanu “no visiem sirds dziļumiem”, dēvējot notikušo par “pārpratumu”.

Savukārt Ēriks aicina meiteni “nostāties patiesības pusē”, atvainojas, ka nav pietiekami uzmanījis Arturu, jo viņi ar cietušo bijuši “aizrāvušies viens ar otru”. Tālāk Ēriks lūdz neapsūdzēt “puisi ar brūnajām acīm”, jo sods taču esot pārāk bargs, viņa māte raudot, bet draugi rāda ar pirkstu.

Daži Ērika izteikumi ir kā vienkārša ņirgāšanās. Vēstulē viņš cietušajai piedāvā pieņemt naudu, kuru viņi ar Arturu esot gatavi viņai samaksāt, un lai viņa “nekādā gadījumā ne ar vienu nedalās”.

Gadu pēc notikušā policija nav pabeigusi izmeklēšanu un nav nodevusi lietu tiesai – turpinoties pirmtiesas izmeklēšana. Savukārt abi aizdomās turētie ir uz brīvām kājām.

Pēc kompromat.lv ziņām viens no viņiem – Artūrs Urbāns – esot pārcēlies uz pastīvīgu dzīvi Taizemē, kur jau sen dzīvo un strādā viņa māte.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!
Posted in 18

Leave a Comment