Šokējoša traumatologa attieksme pret mazu zēnu un viņa māti Kuldīgas slimnīcā!

fear-1180118_960_720

Bērni ir aktīvi – viņi skrien, lec, spēlējas. Un tas ir labi. Tā tam ir jābūt – bērniem ir jābūt aktīviem! Taču reizēm gadās, ka bērni dažādu aktivitāšu laikā gūst traumu. Tādu traumu, ka jādodas uz slimnīcu. Tā gadījies arī 5 gadus vecam zēnam. Viņš spēlējoties uzskrējis uz grila. Zēna māte aizveda dēlu uz slimnīcu.

Tur viņus pieņēma traumatologs Ervīns Gudēvičs. Ieraudzīdams pārsisto seju, ārsts prasījis, vai šī ir pirmā reize, kad dēlam vajadzīgas šuves. Mamma atbildēja, ka nav gan, un saņēma uz to grūti izprotamu traumatologa atbildi – ārstaprāt, mazais puika dzemdību laikā noteikti uz zemes nokrita. Puisēna mamma, protams, šokā par šādu atbildi, taču ar to viss nebeidzās.

Ārsts sāka likt šuves un esot kliedzis uz mazo pacientu. Gudēviča kungs licis zēnam neraustīties un nepuņķoties, jo pats pie visa esot vainīgs. Nevajagot visur kur skriet!

Ārsts ar savu attieksmi novedis mammu līdz asarām, tāpēc daloties ar savu sāpi raidījuma “BezTabu” “Sūdzību dēlī”, sieviete jautā, vai tiešām šādiem ārstiem uzticam savu veselību un dzīvību!?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment