Šokējoši jaunumi Ādažos nežēlīgi noslepkavotās stāvoklī esošās sievietes lietā!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Jaunais vīrietis sapinies savās versijās un beigu beigās, neizturējis spiedienu, atzinies, ka pastrādājies slepkavību un draudzenes līķi noslēpis ceļa malā, kas iet gar Gaujas Baltezera kanālu.

Aizturētais, kurš iepriekš nav sodīts par krimināliem noziegumiem, tagad atrodas apcietinājumā. Uzbrukuma versijas šobrīd likumsargi neatklāj, taču, iespējams, vīrietis ar sievieti sastrīdējies tieši gaidāmā bērniņa dēļ, vēstī raidījums.

Policijā atzīst, ka pastrādātais ir ļoti smags noziegums. Aizdomās turētajam par to draud bargākais likumdošanā paredzētais soda mērs – mūža ieslodzījums.

Valsts policijā informē, ka par notikušo ierosināts kriminālprocess, kā arī nozīmētas ekspertīzes, lai precīzi noteiktu sievietes nāves cēloni. Aizdomās par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos aizturēts 1998.gadā dzimis jaunietis, kurš patlaban ievietots īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anete</cite>

    Kur tad ir tie šokējošie jaunumi? Jau izlasot pirmo ziņu par šo notikumu, bija skaidrs, ka vienīgais iemesls ir tas, ka puišelis nav gribējis kļūt par tēvu. Pirms dažiem mēnešiem Facebook klejoja ziņa par to, ka Amerikā kāds puisis kopā ar savu draugu noslepkavojuši meiteni, kura gaidījusi viņa bērnu. Tas gan noticis pirms astoņiem gadiem, bet ziņa aktīvi cirkulēja tieši šoruden. Nu, mūsējais mazgadīgais, iespējams, no tā arī iedvesmojies.

Leave a Comment