Spēka dienas 2022. gada aprīlī: tās būs spilgtākās un pozitīvākās

Šajā laikā lielākā daļa no mums pastiprinās sesto sajūtu un viņiem būs vairāk enerģijas.

Varas dienas ir vislabvēlīgākās dienas, kurās veiksme mūs pavada vienā vai visās dzīves jomās vienlaikus. Speciālisti stāstīja, kuras dienas būs spilgtākās un pozitīvākās.

Aprīlis ir īstais laiks rīkoties. Neaizmirstiet, ka lielākajai daļai no mums šajā laikā būs asāka sestā sajūta un vairāk enerģijas.

4. aprīlis ir spoguļdatuma diena

Aprīļa spēka pirmā diena ir spoguļa datuma diena. 4.aprīlī pasauli valdīs skaitlis 4, personificējot četru elementu harmoniju, integritāti, mieru. Tas iekrīt pirmdienā, tāpēc tas mums palīdzēs pareizi sākt jauno nedēļu. Kā spēcīgus šīs dienas talismanus varat droši izmantot Iņ un Jaņ tēlu, kā arī sfēriskas platīna rotaslietas. No minerāliem visnoderīgākais būs malahīts. Šajā dienā pieturieties pie saviem plāniem un neriskējiet par velti.

5. aprīlis — Venera ieiet Zivju zīmē

Aprīļa otrā labvēlīgā diena pienāks uzreiz pēc spoguļdatuma. 5.aprīlī notiks ļoti pozitīvs un nozīmīgs astroloģisks notikums. Venera ieies savā vismīļākajā zodiaka zīmē Zivīs. Viņai tajā būs ļoti ērti. Viņa tur paliks līdz 1. maijam. Šajā laikā mēs visi varēsim uzlabot savu veselību, vairot enerģiju. Mums būs daudz spēka un motivācijas mīlestībā un biznesā. Būsim zirga mugurā un entuziasma pilni.

11. aprīlis — Merkurs ieiet Vērša zīmē

Kārtējais labvēlīgais tranzīts, bet šoreiz Merkura laiks. Viņam ir salīdzinoši patīkami atrasties Vērsī, taču astrologi atzīmē, ka ir dažas “blakusparādības”. Piemēram, līdz 28. aprīlim ieskaitot, nevajadzētu doties garos ceļojumos. Tas ir pilns ar lielām problēmām. No otras puses, cilvēki beidzot kļūs atvērtāki. Attiecību veidošana, iepazīšanās un sarunu vešana kļūs nedaudz vieglāka. Tāpat noderēs veikt dārgus pirkumus mājai, investēt nekustamajā īpašumā.

Lasi vēl: Vangas mazpazīstamākās prognozes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment