Suņa saimnieki, kas Vecmīlgrāvī sasēja dzīvnieku, lai viņu safrizētu, tiks saukti pie atbildības!

kop

Vakar ziņojām par kādas sievietes piedzīvoto Vecmīlgrāvī. Viņa devās pastaigāties ar savu četrkājaino mīluli, kad pamanīja nepatīkamu skatu. Kāda ģimene arī bija devusies pastaigā kopā ar savu suni un pie viena nolēma viņu apcirpt. Aculieciniece pamanīja, ka dzīvnieka ķepas un purns ir sasiets ar līmlentu.

Aculieciniece izsauca policiju, taču viņi neko neuzsāka, jo, redz, dzīvnieka saimnieki taču zina, kā rūpēties par savu mīluli. Suņa saimniece vēlāk skaidroja, ka tas ir vienīgais veids, kā dzīvnieku var noturēt mierīgu, kamēr viņam tiek nogriezta spalva.

Šokētā sieviete ar savu piedzīvoto dalījās sociālos tīklos. Stāsts un notikušā fotogrāfijas “klejoja” pa internetu un, iespējams, tāpēc sasniedza vajadzīgos cilvēkus, lai notikušais tomēr tiktu rūpīgāk izmeklēts.

Lai izvērtētu iespējamo cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku, informācija par notikušo tika nosūtīta Pārtikas un veterinārajam dienestam. Arī Rīgas reģiona pārvaldes Ziemeļu iecirknī tika pārbaudīta saņemtā informācija un pieņēma lēmumu uzsākt administratīvo lietvedību.

Avots: skaties.lv

Leave a Comment