Sveicam ar UZVARU! Latviešu pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš izcīna 1.vietu Polijas ”Grand Slam” turnīrā!

Pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš svētdien daudzu Latvijas līdzjutēju skaļi atbalstīti triumfēja Polijas pilsētā Olštinā notikušajā Pasaules kausa Grand Slam sērijas posmā.

uzvara

Finālspēlē Latvijas sportisti ar rezultātu 2-0 (21:19, 21:15) uzvarēja pašreizējos pasaules čempionus Alisonu Čeruti un Brunu Šmitu no Brazīlija Šī Latvijas sportistiem bija otrā uzvara šosezon – pirms mēneša viņi triumfēja Turcijā notikušajā Open kategorijas etapā Antālijā. Savukārt Grand Slam kategorijas posmā Samoilovs un Šmēdiņš uzvarējuši pirmoreiz kopš 2013.gada augusta, kad bija labākie Maskavā.Maču Samoilovs un Šmēdiņš iesāka neveiksmīgi, ātri nokļūstot iedzinējos ar 2:7, tomēr seta vidusdaļā latvieši sāka darboties arvien pārliecinošāk ne tikai panāca izlīdzinājumu 16:16, bet arī guva nākamos trīs punktus, bet setu noslēdza ar 21:19. Otrā seta ievadā jau laukumā dominēja Latvijas sportisti, panākot 8:2, bet turpmākajā setā viņi vaļības neatļāvās un tika pie drošas uzvaras.

Abi dueti Pasaules kausa ietvaros tikās septīto reizi, Latvijas sportistiem svinot trešo uzvaru. Pērn viņi finālā spēlēja Gštādes Major turnīrā, kad Samoilovs un Šmēdiņš piekāpās trijos setos.

Avots: Skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment