“Svētlaimes virsotne”: atvērti visveiksmīgākie 2022. gada mēneši katrai zodiaka zīmēm

Katra zvaigznāja pārstāvim būs vismaz viens mēnesis, kad planētas būs viņu iecienītākās visās sfērās..

Astrologi katrai zodiaka zīmei nosaukuši veiksmīgāko laiku 2022. gadā, kad īpaši paveiksies. Katra zvaigznāja pārstāvim būs vismaz viens mēnesis, kad planētas būs viņu iecienītākās visās sfērās.

Īpaši Auniem veiksies maijā, kad šajā zīmē pārcelsies viņu Marss. Tas visiem šajā zīmē dzimušajiem sagādās ārkārtīgi pozitīvus pārsteigumus. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Auns var cerēt gan uz panākumiem darbā, gan kaislību mīlestībā.

Aprīlis būs Vērsim labvēlīgs periods. Vientuļie šīs zīmes pārstāvji ienirs kaislību lagūnā. Un Vērsis, kas jau sen ir savienībā, spēs pacelt savas attiecības jaunā līmenī, ir pārliecināti astrologi.

Merkurs jūnijā dāvās Dvīņiem neticamu veiksmi un panākumus. Šajā zīmē dzimušajiem naudas un mīlestības sfērā pirmais vasaras mēnesis būs ļoti auglīgs, norāda astroloģijas jomas eksperti.

Jūlijā Vēži piedzīvos patiesu mīlestību, laimi un prieku. Astrologi ir pārliecināti, ka šīs zīmes vientuļajiem pārstāvjiem šajā periodā būs neaizmirstama tikšanās ar īstu dvēseles radinieku.

Lauvas pēdējā laikā daudz strādā. Un aprīlī viņi beidzot varēs plūkt sava darba augļus. Planētu eksperti uzskata, ka, ja Lauvas turpinās pielikt tikpat daudz pūļu kā tagad, atalgojums var viņus pārsteigt.

Martā Jaunavu pārņems milzīgs spēka un pārliecības pieplūdums. Pēc astroloģijas jomas ekspertu domām, šajā zīmē dzimušie pavasara sākumā spēs atrast dvēseles radinieku un pašaktualizēties profesionālajā sfērā.

Kaujas gars atjaunos Marsu aprīlī, kas Svariem  dāvinās vajadzīgo apņēmību sasniegt vecus mērķus, uzskata astrologi. Daži šīs zīmes pārstāvji pat varēs panākt paaugstinājumus karjeras kāpnēs, kas labvēlīgi ietekmēs viņu finansiālo labklājību.

Maijā Skorpiona dzīvē ielauzīsies mīlestība. Romantiski piedzīvojumi un patīkami vakari kopā ar savu dvēseles radinieku spēs iepriecināt šīs zīmes pārstāvjus, pārliecināti zvaigžņu eksperti. Arī vēlā pavasarī Skorpioni varēs gūt panākumus profesionālajā jomā, pateicoties veiksmīgajai Merkura pozīcijai ar Saturnu.

Lasi vēl: Astrologi pastāstīja, kuri no vīriešiem pēc zodiaka zīmes var piedot nodevību un kuri nevar to piedot

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment