Tamāra Globa iepazīstināja ar horoskopu 2022. gada janvārim

LAUVA

 

Tavā dzīvē parādīsies daudz jaunu cilvēku, taču ne visi dalīsies ar tavu viedokli. Centieties uzklausīt citus un ejiet viņiem pretī, pat ja jūs viņiem nepiekrītat. Janvārī būs aktīvā atpūta, sportošana, interesantas tikšanās, kopā būšana kompānijā. Tajā pašā laikā jūs gaida radošs darbs, kurā, visticamāk, veiksies personīgi. Var rasties biroja romāns vai romāns ar dienestu. Iespējama papildināšana ģimenē.

JAUNAVA

Janvāris ir mīlestības, radošu panākumu laiks un arī periods, kad sievietes tev palīdzēs teju it visā. Mēneša sākums labvēlīgs tikšanās reizēm, varēsi realizēt radošās ieceres, priecēs komunikācija ar bērniem. Taču vēlāk būs jāveic darbi, mājas darbi un bērnu nākotnes plānošana. Aktīvi iesaistīsies celtniecībā un renovācijā. Uzraudzīt mājsaimniecību, vecāku veselību, īpaši janvāra pirmās dekādes beigās un otrās dekādes sākumā. Mīlestība pilnībā piesaistīs jūsu uzmanību. Neaizmirstiet, ka jūsu panākumi ir jūsu ģimenes un partneru panākumi, un lietas virzīsies tikai komandā.

SVARI

Tu dosies izbraucienos, sportosi, satiksi draugus, un vīrieši tev palīdzēs visa mēneša garumā. Jūs gaida interesanti smieklīgi uzņēmumi un jaunas idejas, ceļi. Bērni priecāsies par saviem panākumiem. Tavā vidē parādīsies jauni cilvēki un iezīmēsies notikums, kas atklās pavasara otrās puses periodu – pilnīgi iespējams, ka tavā dzīvē ienāks interesanti cilvēki, kuri vēlāk kļūs tuvāki, vai arī satiksi savu nākotnes mīlestību . Janvārī nodarbosimies ar mājokli, mājas labiekārtošanu, dizainu, mājā nāks ļoti jauki cilvēki. Tev patiks darbs, un kolēģi atzīs tavus sasniegumus.

SKORPIONS

Viss, ko darījāt iepriekš, izrādīsies jums svarīgs, izšķirsies ģimenes lietas un nākotne. Tev būs jauni partneri un pretinieki, aktīvi iesaistīsies finanšu lietās un meklēsi lieliem ieguldījumiem nepieciešamos līdzekļus. Mēneša beigās varēsi realizēt savas ieceres, un tuvinieki tev palīdzēs šajā jautājumā. Taču mēneša sākumā un janvāra beigās atbalstīs tuvinieki, īpaši māsas, tuvas sievietes, cilvēki, kas tevi mīl. Notiks interesantas tikšanās un iepazīšanās, izzinošas pastaigas, izklaides pasākumu apmeklējumi. Mājā tiek gaidīti viesi. Mācīšanās un mācīšana būs veiksmīga. Visbeidzot, šis ir svarīgs laiks mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Attīstoši augsta aktivitāte, darīsi to, ko decembrī nebija laika. Šis ir ceļojumu un personīgo panākumu periods. Tomēr esi ļoti uzmanīgs saskarsmē ar pretiniekiem, jo ​​vari būt neapdomīgs vārdos un darbos. Mēneša pirmās dekādes beigās un otrās dekādes sākumā uzmanība nepieciešama biznesā un attiecībās. Janvārī apkārt būs daudz radinieku, jūs gaida interesantas tikšanās, notiks nelieli izbraucieni, būs ceļi, kas saistīti ar automašīnu vai ekskursijām. Gaidāmas dāvanas un peļņa – jūs varat iegādāties to, par ko sapņojāt.

MEŽĀZIS

Janvāris ir veiksmes periods un vērtību pārvērtēšanas, personīgo un biznesa attiecību laiks. Mēneša sākumā daudziem cilvēkiem būs svarīgi tavi vārdi un domas. Jūs gaida popularitāte, veiksme publiskajā runā vai darbā ar vārdiem. Janvārī, februārī un marta sākumā jūsu personīgās lietas būs uzmanības centrā. Citi pamanīs jūsu stiprās puses, pievērsīs uzmanību jūsu jūtām un vēlmēm. Liktenis dos jums progresu, un mīloši cilvēki daudz ko piedos. Izmantojiet šo laiku lietderīgi – jo godīgāks būsi, jo vairāk dāvanu dzīve tev sniegs. Jums var būt mīļotais cilvēks.

ŪDENSVĪRS

Tavā dzīvē sākas jauns periods, nāk finansiālas iespējas, un tu vari iegādāties lietas, par kurām jau sen sapņoji, vai veikt ieguldījumus tajā, kas tev nepieciešams. Draugi ieradīsies tavā mājā, un atpūta būs ar viņiem. Bērni iepriecinās. Ikviena uzmanība tiks koncentrēta ap jums. Janvāris, februāris un marts ir labvēlīgi mācībām un mācībām. Rūpējieties par sevi un savu veselību.

ZIVIS

Janvāris nesīs cieņu un atzinību. Mīloši cilvēki, draugi un pat pretinieki būs tavā pusē. Daudzās lietās varēsi virzīties uz priekšu un sagatavoties jaunam darba posmam, kas sāksies pavasarī. Personīgās lietās jūs gaida veiksme. Izredzes pavērsies draudzībā un mīlestībā. Tavā dzīvē ienāks cilvēki, kuri vēlāk kļūs tev tuvāki. Mēnesis ir veiksmīgs gan ceļošanai un ceļiem, gan mācībām un mācībām.

Lasi vēl: Horoskops 2022: kāda ir katras zodiaka zīmes veiksme šogad

Leave a Comment