Tamāras Globas 2021. gada vasaras prognoze: vislaimīgākās zvaigžņu zīmes

SKOPRIONS

Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk atklāt savus noslēpumus, novērtēt attālumu un uzmanīgi sargāt savas robežas.

Tajā pašā laikā Skorpioni ir ne tikai kaislīgi, strādīgi un gribīgi – viņiem patīk sevi ieskaut ar auditoriju un patiesi tuviem cilvēkiem, tāpēc viņi akūti izjūt vientulību, kas pēdējā laikā viņus ir izsmēlusi. Nu, zvaigznēm jums ir labas ziņas: ļoti drīz jūs atvadīsieties no viena statusa.

2021. gada vasarā jūs gaida liktenīgas tikšanās, negaidītas iepazīšanās, krāšņi pušķi, apskāviena pastaigas, skūpsti, mīlestības un seksa jūra – viss, par ko sapņojāt garajos ziemas vakaros. Izmantojiet horoskopa intensīvās romantiskās fāzes priekšrocības un satveriet laimi ar abām rokām.

 

MEŽĀZIS

Šo zīmi ir grūti pievilt: ambiciozajiem Mežāžiem viss ir plānots un stratēģiski pārdomāts. Viņi ir pieraduši paļauties uz savu loģiku un uz panākumiem vērstu prātu.

Šogad Mežāži, kā parasti, ir aizņemti, izdomājot, kā ātrāk sagrābt veiksmi aiz astes, taču šovasar, lai nāktu ilgi gaidītā laime, Mežāžiem ir nepieciešama tikai viena lieta – atpūsties.

Lasi vēl: Tamāras Globas prognoze: Vasarā nauda nonāks trīs zvaigžņu zīmju rokās. Kuri būs starp laimīgajiem.

Viss izdosies bez lielas degsmes – iedomājieties, ka esat uzvarējis kosmosa loterijā. Apsēdieties uz sauļošanās krēsla un izbaudiet: gan mīlestībā, gan darbā ir pienācis laiks panākumiem un vieglumam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment