Tamāras Globas prognoze: “Spriedze turpinās augt un celties.” Kas novembra beigās sagaida visas zodiaka zīmes

Tamāra Globa ir viena no populārākajām astroloģēm, un viņas prognozes bieži piepildās. Šobrīd esam koridora vidū, tāpēc ir svarīgi zināt, kā tas mūs ietekmēs novembra beigās.

 

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jābūt ļoti uzmanīgiem un jācenšas kontrolēt visu, kas notiek apkārt.

“Var rasties zaudējumi un izdevumi, īpaši mēneša otrajā pusē. Ir interesants priekšlikums – Auns var satikt savu mīlestību un gūt panākumus, taču tas notiks tikai jaunā vietā.

 

Vērsis

Novembra beigās Vēršiem vajadzētu pievērst uzmanību saviem dvēseles radiniekiem un biznesa partneriem, taču tajā pašā laikā neaizmirstiet par bērniem un radiniekiem. “Nestrīdieties ar citiem.

Mēneša beigās izvairies no strīdiem ar tev svarīgiem cilvēkiem. Spītība var novest pie notikumiem, kas var nebūt īpaši patīkami. Tamāra Globa šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka: Jums ir jāvalda emocijas.

Dvīņi

Dvīņiem jārūpējas par savu veselību un jākoncentrējas uz ģimeni. Mēneša beigās labāk nekur nebraukt. Pēc astroloģes domām, nevajadzētu uzsākt sarunu par sensitīvām tēmām, jo ​​pastāv augsts konfliktu risks ar kolēģiem.

Jums jābūt uzmanīgiem ar savu naudu, jo pastāv arī finansiālu zaudējumu vai zādzības iespēja. Šķēršļu pārvarēšana prasa vienošanos ar citiem. Problēma nav jārisina pašam.

 

Vēzis

Novembra beigas Vēzim būs ļoti laimīgs. “Šomēnes radošums pieaug, un jūsu vārdi kļūst svarīgāki. Šis ir labs laiks bērniem, radošumam un intelektuālam darbam.

Savienojumi atgriezīsies, un jūs atcerēsities arī vecos kontaktus, taču ir pilnīgi iespējams, ka ar daudziem no tiem atkal pārtrauksit, ”brīdina eksperti.

 

Lauva

Lauvas gaida pārmaiņas, kas ietekmēs viņu karjeru un mājokli. Novembra beigās var rasties problēmas personīgajā dzīvē. Mums ir jāatbalsta savi mīļie. “Mēneša trešā puse ir radošuma un personīgo panākumu laiks.

Daudzus plānus izpildām, bet novembra beigās viss mainās,” stāsta Globa.

 

Jaunava

Visu mēnesi Jaunava rosīsies, cenšoties atrisināt ar darbu un mīļajiem saistītas problēmas. Man ir jautājums par ceļošanu un apmācību. Jūs plosāties starp vairākām dzīves jomām.

Lasi vēl: Horoskops 2023: ko Truša gads nesīs katrai no zodiaka zīmēm

Astroloģe iesaka pirmām kārtām tikt galā ar problēmām, kas saistītas ar mīļajiem un saglabāt mieru.

 

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment