Tenerifē aizdomās par zēna nāvējošu notriekšanu aizturēti divi Latvijas valstspiederīgie!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Izmeklēšanas laikā tika konstatēts, ka notikuma vietā manīta automašīna Alfa Romeo, kura pēc uzbraukšanas zēnam no notikuma vietas aizbrauca. Auto vēlāk tika atrasts pamests vairākus kilometrus no notikuma vietas, bet policija atklājusi, ka tas pirms kāda laika norakstīts un pēdējais īpašnieks to pārdevis par 450 €.

Policija aizturējus divus 39 un 32 gadus vecus vīriešus no Latvijas, kuri, kā tiek uzskatīts, atradās automašīnā incidenta brīdī. Likumsargi ziņo, ka vecākais vīrietis strādā Tenerifē celtniecībā, bet jaunākais salā ieradies tikai pirms dažām dienām, un nevienam no viņiem nav iepriekšēju sodāmību.

Alfa Romeo vadītājs bijis 39 gadus vecais Latvijas valsts piederīgais, kurš tiek turēts aizdomās par aizbraukšanu no notikuma vietas un neuzmanīgu braukšanu, bet pasažieris – par krimināla nodarījuma slēpšanu un notikuma vietas pamešanu. Abi vīrieši atteikušies sniegt jebkādus paskaidrojumus.

Ierosināta krimināllieta un izmeklēšana turpinās.

Trešdien notika tiesas sēde, kurā vienam no vīriešiem tika izvirzīta apsūdzība par nonāvēšanu nolaidības rezultātā un neapstāšanos, lai cietušajam palīdzētu, vēsta raidorganizācija BBC.

Lai sniegtu atbalstu cietušā zēna ģimenei, interneta mājas lapā www.justgiving.com tiek vākti ziedojumi. Šobrīd saziedoti jau vairāk kā 13 tūkstoši mārciņu.

Avots: baltic-ireland.ie

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment