“The Sound Poets” solists Jānis Aišpurs nesen paziņoja par aiziešanu no sievas un vairāk neslēpj attiecības ar Aiju Andrejevu

Foto: Instagram

Žurnālam “Ieva” “The Sound Poets” solists Jānis Aišpurs paziņoja, ka ir izšķīries no savas sievas, kura dāvājusi viņam divus bērnus, taču žurnālam “Privātā Dzīve” paziņoja par savām attiecībām ar Aiju Andrejevu.

Jānis Aišpurs vairāk nekā desmit gadus bija precējies ar interjera dizaineri Madaru Līviņu-Aišpuri un kopā audzināja divas meitiņas.

“The Sound Poets” solists ar Aishu satuvinājies pirms vairāk nekā gada, kad televīzijas projekta ietvaros “700 pasaules brīnumi” kopā devās ceļojumā uz Malaiziju. Šis arī bijis viens no iemesliem, kāpēc Aišpura un viņa bijušās sievas Madaras Līviņas-Aišpures laulībā sākusies krīze. Nav bijuši dūmi bez uguns, Jāņa Aišpura sieva pirms laulību šķiršanas sociālajā tīklā Facebook rakstīja, ka “krīzes attiecībās rodas, ja ir sakrājies rūgtums, kas sasniedz tādu pakāpi, ka pagriezties atpakaļ un restartēt attiecības ir grūti”.

Sākotnēji abi mūziķi par izskanējušajām runām tikai uzjautrinās un atklāja, ka viņus vieno komponista un izpildītājas attiecības, taču dziedātāja Aija žurnālam privātā dzīve tagad atklāj:

“Jā, tas vairs nav noslēpums. Tā ir. Varu apstiprināt, ka mums ir attiecības, bet mēs vēl neesam gatavi publiski par tām runāt. Zinājām, ka agri vai vēlu kāds par to jautās, taču esam savstarpēji vienojušies, ka pagaidām nekomentēsim. Laiks rādīs.” 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment