Traģēdija Bērnu slimnīcā – negaidīti miris divus gadus vecs bērns, kurš bija tikai applaucējis kāju.

Bernu-slimnica

Prātam neaptverama traģēdija! Vai tiešām iespējams, ka apgāzusies karstas kafijas krūze maksājusi nepilnus divus gadus veca puisīša dzīvību? 

Pirmdiena iesākusies ļoti traģiski – Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā miris divus gadus vecs bērns. Šo informāciju apstiprinājusi slimnīcas preses pārstāve Daiga Rauba: “Varam apstiprināt faktu, ka Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā nomira divus gadus vecs bērns. Nupat uzsākta šī gadījuma izskatīšana valstī noteiktajā kārtībā, tāpēc šobrīd ir pāragri izdarīt secinājumus par notikušo.” 

Raidījums Bez Tabu , ar kuru sazinājušies bērna tuvinieki, informē, ka 15.augustā Bērnu slimnīcā tika nogādāts nepilnus divus gadus vecs bērns ar applaucējumiem. Nākamās dienas rītā pēc veiktajām medicīniskajām manipulācijām, puisēns pēkšņi nomiris. 

Bojāgājušā zēna tuvinieki vaino mediķus –  sabiedrībai par šo gadījumu esot jāuzzina pēc iespējas ātrāk, lai neizdotos noklusināt lietas materiālus un nodrošinātu tās “caurspīdīgu” izmeklēšanu.

Bērna tuvinieki arī stāsta, ka bērns no Valmieras uz Rīgu tika pārvests ne kritiskā stāvoklī un vēl iepriekšējā dienā nekas neliecinājis, ka applaucēšanās ar karsto dzērienu varētu beigties tik traģiski, jo applaucējums galvenokārt skāris tikai kāju. 

Šobrīd raidījums Bez Tabu gatavo plašāku materiālu par notikušo. Vairāk skatieties šovakar plkst. 19.35 TV3.

Avots: Skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment