Vai “Latvijas Gāzi” kontrolē bijušie čekisti, VDK aģenti un par to no mums saņem 37,5 milj. EUR gadā!?

Jādara gals VDK ietekmei

25 gadus pēc neatkarības atgūšanas VDK ietekme Latvijā turpinās, tāpēc mums ir jāapzinās – ja vēlamies attīstību un labklājību mūsu valstī, tam ir jādara gals. Es vairākkārt esmu publiski runājis par VDK klātbūtni manas ģimenes problēmās, tāpat nelikšos mierā, kamēr mūsu pašu tiesībsargājošās iestādes, piemēram, SAB un Ģenerālprokuratūra turpinās noklusēt savu darbinieku saistību ar VDK un manipulēt ar valsts noslēpuma statusu. Ja mēs turpināsim pieļaut, ka šai organizācijai pietuvinātu cilvēku rokās atrodas tik būtiskas sviras kā enerģētika, tiesībsargājošās iestādes u.c., drīz varēsim runāt par viņu klātbūtni visas sabiedrības problēmās.

Kāpēc Latvijā joprojām nav atvērti čekas maisi? Kāpēc tiesībsargājošās iestādes nepublisko bijušo VDK darbinieku vārdus? Tāpēc, ka mūsu valstī ir tādi savicki, kuri izmanto savu varu un ietekmi, lai to nepieļautu. Čekistu vienošanās par savstarpēju izpalīdzēšanu un vajadzīgo cilvēku piesaistīšanu ir visiem zināma, klusējot un neko nedarot, mēs tikai vairojam viņu ietekmi. Nepieļausim, ka viņi iedzen mūsu tautu nabadzībā un apzog ar paaugstināties gāzes tarifiem!

Ja nemaksāsiet rēķinu par gāzi, mēs to sāksim piegādāt pa ventilācijas šahtām

VDK nav pārtraukuši savu ietekmi Latvijā un cenšas panākt savu ar dažādiem līdzekļiem, šoreiz – pa gāzes vadiem. Kā tajā senajā jokā: “Ja nemaksāsiet rēķinu par gāzi, mēs to sāksim piegādāt pa ventilācijas šahtām!”. Būtu smieklīgi, ja nebūtu taisnība. Bijušie PSRS specdienesti smacē Latvijas tautu ar “Latvijas Gāzi”, un es nespēju mierīgi noraudzīties uz šādu rīcību! VDK ietekmes ērai ir pienācis laiks beigties, sen bija laiks!

Mēs nesagaidīsim uzplaukušu, tiesisku un plaukstošu Latviju, ja ļausimies VDK ietekmei, ja turpināsim pieļaut, ka ietekmīgus amatus ieņem bijušo specdienestu darbinieki, kuri nekad nedarbosies mūsu valsts interesēs.

Avots: Dzirkstele.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">bET</cite>

    Es jau sen to zināju. Kurš tad vēl varēja tik siltās vietās. Kāpēc never vaļā čekas maisus. Oi cik tur pārsteigumu būtu, bet nē, gaida kad tos pa kluso iztukšos.

Leave a Comment