Vai vēlaties uzzināt cilvēku? Aplūkojiet viņa nagu formu

Autsaidera dvēsele ir tumsa: lai iepazītu cilvēkus, mums jāpavada milzīgs laiks, līdz mēs atšķetināsim visas viņu rakstura un personības iezīmes. Tomēr ir viens veids, kā caurredzēt sarunu biedru, ko savā darbā aktīvi izmanto fiziognomijas speciālisti: rūpīgi apsvērt sarunu biedra nagu formu.

Kopumā eksperti izšķir sešas galvenās nagu formas. Tātad, šeit viņi ir:

 1. Plata nagu forma

Šīs formas nagu īpašnieki ir dzimuši karjeristi un līderi. Viņi stingri stāv uz kājām, taču ir ļoti ātri rūdīti un steidzas no vienas galējības otrā. Ja jums ir plaša nagu forma, mēģiniet samazināt stresu savā dzīvē un izvairīties no stresa situācijām. Nekrāj problēmas sevī – agrāk vai vēlāk negatīvais rezultēsies emocionālā sprādzienā.

 2. Kvadrātveida nagu forma

Bieži vien kvadrātveida nagu īpašnieces ir stabilas, nosvērtas un garā spēcīgas. Viņiem ir savs viedoklis, viņi stingri iestājas par savu pārliecību un idejām. Tiesa, dažkārt visas šīs īpašības pāraug spītībā.

 3. Taisnstūra nagu forma

Tie ir perfekcionisti, kuri visu paceļ līdz ideālam un pieprasa to no citiem. Cilvēki ar taisnstūrveida nagiem ir iegrimuši darbā, attiecībās, ģimenē, draugos un cenšas novest jebkuru biznesu līdz galam.

Lasi vēl: Nauda un astroloģija: 5 zodiaka zīmes, kas var viegli kļūt bagātas

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment