Vājprāts! Āgenskalnā pārdzērusies auklīte 2,38 promiļu reibumā, stumjot bērnu ratiņus, krīt gar zemi!

Attēls no notikuma vietas

Noskaidrots bērna mātes tālruņa numurs. Policisti sazvanīja meitenītes māti un informēja par radušos situāciju. Sieviete solījās nekavējoties ierasties notikuma vietā pakaļ savai meitai.

Gaidot mātes ierašanos, 48 gadus vecā auklīte turpat pie sētas, cīnoties ar alkohola skurbuli, nokrita. Policisti pieņēma lēmumu izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, lai pārliecinātos gan par bērna, gan par iereibušās auklītes veselības stāvokli.

Attēls no notikuma vietas

Pēc brīža notikuma vietā ieradās mediķi, kuri apskatīja abas personas un konstatēja, ka hospitalizācija nav nepieciešama. Vēl pēc brīža notikuma vietā ieradās bērna māte, kura pastāstīja, ka iereibusī auklīte divas dienas pieskatījusi viņas meitu. Pieņemot sievieti darbā, nekas nav liecinājis, ka viņai būtu problēmas ar alkoholu.

Bērns nodots mātei. Savukārt iereibusī auklīte aizturēta un nogādāta dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Pārbaudes laikā konstatēts, ka sieviete ir 2,38 promiļu reibumā.

Auklītei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos alkohola reibumā cieņu aizskarošā stāvoklī un piemērots naudas sods 50 eiro apmērā.

Avots: Rīgas pašvaldības policija Facebook

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment