Vakar Tallinā nošautais vīrietis bija brālis vienam no Igaunijas bagātākajiem cilvēkiem!

Vīrietis, kurš otrdien Tallinas centrā vicinājās ar nažiem un kuru policija vēlāk nošāva, bija brālis vienam no Igaunijas bagātākajiem cilvēkiem, un viņam acīmredzami bijuši psihiski traucējumi, raksta “Tvnet.lv” atsaucoties uz “Postimees.ee”.

Jau ziņojām, ka otrdien policija Tallinas centrā nošāva kādu 33 gadus vecu vīrieti, kurš vicināja nažus un nepaklausīja policistu aicinājumiem tos nomest. Policija raidīja četrus šāvienus.

«Postimees» vīrieti vēlāk identificēja kā igauņu uzņēmēja, kompānijas «Transferwise» vadītāja Kristo Kārmanna brāli Jānusu. Vīrietis 2013.gadā absolvēja Tartu Universitāti ar bakalaura grādu datorzinātnē, bet pēc tam Jorkas Universitātē Lielbritānijā ieguva maģistra grādu. Kārmans pēdējos gados strādāja kā programmatūras izstrādātājs.

Visticamāk, Jānusam bijuši psihiski traucējumi. Savā interneta blogā Jānuss rakstījis par «graujošām tehnoloģijām», «baltādainajiem migrantiem no ASV, kuri viņu izseko caur mikroviļņu krāsni» un tamlīdzīgus nesaprotamus tekstus.

Sociālās saziņas tīklus Jānuss esot izmantojis salīdzinoši reti, izpētījuši igauņu žurnālisti. Viņš rakstījis angļu valodā. Jānuss bijis apsēsts ar sazvērestības teorijām, viņš bijis pārliecināts, ka cilvēki tiek «kontrolēti un izsekoti visneticamākajos veidos»: .

Turklāt pirms sava «varoņdarba» viņš blogā ierakstījis «Es un mana ģimene esam miruši. Lūdzu, ņemiet to vērā».

Avots: tvnet.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment