Vanga paredzēja 3 zodiaka zīmēm, ka Sarkanais Mēness tām divas reizes uzliks likteņa zīmogu

Lielās Vangas prognozes piepildās. Viņa dzīves laikā zināja, ka 2022. gadā gaida trīs zodiaka zīmes. Gadā, kad 6 divkārši saplūst divreiz, Sarkanais Mēness divreiz uzliks tiem lielu likteņa zīmogu. Vangas vārdus apstiprina astroloģiskās parādības, kas notiks 2022. gadā. 16. maijā un 8. novembrī Mēness iekrāsosies asinssarkanā krāsā, pateicoties tam, ka Zemes ēna to aizklās vien uz pāris minūtēm. Tajā pašā brīdī Saules gaisma noteiktā leņķī skars Zemes pavadoni. Šo krāsu ietekmēs arī atmosfēras un meteoroloģiskie apstākļi. 2022. gadu Vanga ir noteikusi par gadu, kurā 6 divnieki divreiz saplūst 22.02.2022. un 22.12.2022.

Gaišreģe stāstīja, ka cilvēki, kuri ir ideāli piemēroti pēc AUNS zodiaka zīmes īpašībām, it kā dzimuši, lai nestu visiem labestību un harmoniju. Zodiaka apļa pārstāvji nostāsies taisnīguma pusē. Tas būs Sarkanā Mēness zīmogs. Vanga norādīja, ka viņi mēģinās meklēt patiesību par katru cenu. Un, lai aizstāvētu savas intereses un tiesības, viņi būs gatavi cīnīties pret jebkuru netaisnību, jo nevarēs vienkārši vērot apkārt notiekošo negatīvo… Gadā, kad 6 divnieki satiekas divreiz, Auns pilnībā apzinās. par savu misiju uz Zemes. Tajā pašā laikā viņu temperaments iegūs augstu vērtību, kas ļaus viņiem piepildīt savu likteni uz zemes. Vanga norādīja, ka “Sarkanā mēness” zīmogs būs derīgs līdz gadam, kad satiekas 3 divnieki un 3 piecinieki, tas ir, pilnmēness 2025. gada 25. maijā, kurā būs arī īslaicīgs Mēness aptumsums. mēness … Balstoties uz intuīciju, Aunam noteikti jāieklausās savā sirdī. Viņi iegūs spēju sapņos redzēt zīmes, kas ar jaunu sajūtu un priekšnojautu palīdzību konstruēs kopīgu priekšstatu par savu nākotni… Vanga arī norādīja, ka dažus zīmes pārstāvjus pārņems neuzticība, greizsirdība. , slepenība, pat nežēlība. Augstākie spēki, Visuma gari palīdzēs ar to tikt galā. Viņi arī vadīs jūs uz pareizā ceļa. Vanga apliecināja, ka Aunam, uz kura uz četriem gadiem kritīs “Sarkanā mēness” zīmogs, vajadzētu kļūt bagātam. Viņiem sekos labklājības ēna, tikai nevajag no tās vairīties…

Gaišreģe apgalvoja, ka Asins Mēness atstās savas pēdas cilvēkiem, kuri pilnībā atbilst zodiaka zīmes VĒZIS aprakstam. Tieši pateicoties tam Vēži iegūs spēju attīrīties no ļaunuma, jebkura negatīvisma. Vēžiem, papildus visam, pēc Vangas domām, ir ļoti augsti attīstīta intuīcija.

Tas viss kopā palīdzēs zodiaka pārstāvjiem koncentrēties tikai uz galvenajām lietām, nenovēršot uzmanību no kādiem niekiem. Mazas nepatikšanas, nenozīmīgas neveiksmes vai konflikti vienmēr būs ikviena dzīvē. Galvenais ir nevis ignorēt, bet mācīties no tiem, lai kaut ko tādu reizēm pat varētu pielietot savā labā. Tāpēc cilvēkam tiek doti pārbaudījumi un pārbaudījumi. Pēc Vangas teiktā, šogad Vēžiem divas reizes nāksies piedzīvot slogu nest cilvēkiem labu, kura tik ļoti pietrūks pasaulē, kurā viņiem jādzīvo un jārada. Sarkanā Mēness uzspiestais zīmogs ļaus Vēžiem saskatīt cauri jebkurai personai, kas slēpjas viņa dvēseles visslēptākajos kaktiņos. Viņi varēs redzēt to, kas nav dots citiem. Vairāk nekā vienu reizi Vēžiem nāksies cīnīties ar ļaunumu, bet ne sodīt vai sodīt. Viņu galvenā misija ir mēģināt ar piemēru, ar savu uzvedību padarīt citus mazliet laipnākus. Parādiet patiesās vērtības un iemāciet ikvienam dzīvot harmonijā ar sevi… Debesis par to patiesi pateiks paldies. Piedzims tie, kuriem nav bērnu. Izsalcis aizmirsīs par badu. Nomocītie kļūs pārtikuši, un slimības apies.

Lasi vel: Šodien – 7. jūnija vakarā izsakām lolotas vēlmes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment