Vasilisa Volodina: ļoti precīzs horoskops pēc dzimšanas datuma

Vasilisa Volodina ir mediju astroloģe. Sniedz individuālas konsultācijas par zvaigznāju ietekmi uz cilvēka nākotni. Vasilisas Volodinas horoskops pēc dzimšanas datuma var pastāstīt ne tikai par cilvēka dabu, bet arī kompetentāk izprast personības tumšos stūrus. Ar dzimšanas datuma palīdzību var pilnīgāk atklāt cilvēka dabas apslēptos leņķus.

Personas nākotni ietekmē būtiski apstākļi:

– gads, mēnesis un diena;

– Zodiaka zīme;

– planēta, zem kuras notika dzimšana;

– vieta, kur viņš dzimis

Kā notiek personīgā horoskopa aprēķināšana?

– Katram cilvēkam sastādīt detalizētu horoskopu, par pamatu ņemot informāciju par dzimšanas datumu un vietu, notiek Saules un vēl 8 planētu atrašanās vietas aprēķins dzimšanas brīdī.

– ņemot vērā galveno planētu, tiek sagatavots ziņojums par tās ietekmi uz cilvēka dabu.

Mīlestības saderības horoskops pēc dzimšanas datuma

Bieži vien pēc divu cilvēku šķiršanās var dzirdēt, ka pie vainas ir raksturu atšķirības. Lai izvairītos no šādiem brīžiem, varat aprēķināt saderību pēc dzimšanas datuma.

1.Pāra dzimšanas datums. Šeit būs vienkārši mierīgi un klusi. Labākais variants, lai izveidotu uzticamu ģimeni.

2.Pāra dzimšanas datums ir nepāra. Ģimenes attiecības tiks veidotas uz vienlīdzības. Šādi cilvēki spēs viens otru papildināt un atbalstīt dzīvē.

3.Pārī vienam cilvēkam ir pāra dzimšanas datums, bet otram – nepāra dzimšanas datums. Ne pārāk laba saderība. Būs bieži strīdi un bļaustīšanās. Viņi nevēlas saprast viens otru.

Horoskops katrai dienai pēc dzimšanas datuma

Katru cilvēku apņem daudzas grūtības. Laika gaitā ir skaidrs, ka noteiktas dienas būs laimīgas un ne gluži. Planēta Saturns ir intriģējoša klusā dzīvē, tā biežāk nekā citi ieiet Mēness fāzē. Bet, atrodot planētu savā mēness zīmē, tā var palīdzēt ar noteiktām problēmām. Kāda ir planētu atrašanās vietas ietekme uz cilvēka nākotni:

– Marss var ietekmēt agresivitātes parādīšanos; – Saule ir atbildīga par enerģiju: šajās dienās viss norit viegli un labs garastāvoklis cilvēku nepamet;

– Mēness ir sievišķā principa simbols, atbildīgs par jūtām;

– Venera ir vīrieša un sievietes attiecību, radošuma simbols;

– Saturns ietekmē dzīves ilgumu, ir atbildīgs par visiem nozīmīgajiem dzīves mirkļiem;

– Jupiters ir atbildīgs par veiksmi;

– Merkurs ir atbildīgs par attiecībām, komunikāciju starp vīriešiem un sievietēm.

Horoskops pēc Zodiaka zīmēm un dzimšanas datuma Astroloģe Vasilisa Volodina ir izveidojusi nelielas piezīmes par visām zodiaka zīmēm. Ko gaidīt, no kā baidīties un kam pievērst uzmanību.

AUNS

Ieteicams izvairīties no konfliktiem, un darba vietā, un tad līdz gada beigām lietas kļūs labākas. Lai cik grūti tas būtu, apkārtējiem ir jāvelta pēc iespējas mazāk laika.

Vērsis

Ieteicams nebiedroties ar aizdomīgiem cilvēkiem, veltīt laiku darbam.

Lasi vēl: Naudas cunami: Pāvels Globa nosaucis bagātākās zodiaka zīmes 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment