Vērsis – vismaz 80, Zivis – vairāk nekā 75 gadi. Cik ilgi zodiaka zīmes paliek aktīvas dzīvē

 

Jaunava

Šī zodiaka zīme ir viena no lielākajām darbaholiķiem. Bet Jaunava augstu vērtē savu veselību un tāpēc uzrauga to, lai strādātu ilgāk un pilnvērtīgi. Un, pats galvenais, nevajadzētu aizmirst par sportu. Tas palīdzēs saglabāt spēku un prāta skaidrību līdz pat 80 gadiem. Jaunavas vīrieši, kuri ir nedaudz vienaldzīgāki pret savu labsajūtu, zaudēs aktivitāti līdz 76 gadu vecumam.

Svari

Vāja imunitāte ir daudzu šīs zodiaka zīmes pārstāvju iezīme. Tāpēc ir jāpievērš lielāka uzmanība sev, nepieliekot pārmērīgas pūles darbā un dzīvē. Un regulāri ej pie ārsta. Tas ļaus jums palikt mobilam līdz 77 gadu vecumam, bet vīriešiem – līdz 73 gadiem.

Skorpions

Uztraukums it visā, pat darbā, var izspēlēt nežēlīgu joku ar Skorpioniem, kuri labprātāk visus spēkus atdotu darbam, nevis atpūtai. Un jums ir nepieciešams regulāri atpūsties. Pretējā gadījumā jūs drīz varat “izdegt”: sievietes riskē zaudēt interesi par dzīvi jau 63 gadu vecumā, bet vīrieši – 68 gadu vecumā.

Strēlnieks

Šai zodiaka zīmei pirmām kārtām ir jāaizsargā nervu sistēma. Kā saka: visas slimības ir no nerviem. Tāpēc mazāk skaties ziņas un retāk ritini sociālajos tīklos. Tad Strēlnieka sievietes būs spēcīgas 72 gadu vecumā, bet vīrieši 68-70 gados.

Mežāzis

Viņš ļoti rūpīgi rūpējas par savu veselību. Viņš apmeklē ārstus, kad viņam ir paredzēts, dzer tabletes pēc grafika, ievēro visus norādījumus. Tiesa, viņu vājā vieta ir elpošanas orgāni. Bet tas arī ļauj Mežāža sievietēm palikt noderīgām sabiedrībai līdz gandrīz 80 gadu vecumam, bet vīriešiem – līdz 77 gadu vecumam.

Ūdensvīrs

Šai zodiaka zīmei ir jāuzmanās no pārēšanās. Turklāt Ūdensvīra sievietēm vajadzētu biežāk atrasties ārā, un tad viņas saglabās savu aktivitāti līdz 71–72 gadu vecumam. Ūdensvīra vīrieši turklāt nezina, kā tikt galā ar stresu, kas viņus ātri noved pie novecošanas – pēc 70 gadiem viņi dod priekšroku klusumam un dīvānam.

Zivis

Sievietes Zivis, neņemiet visu pie sirds un izvairieties no saaukstēšanās. Un interesi par dzīvi varēsi saglabāt līdz 75 gadu vecumam. Bet Zivju vīriešiem ir jāuzņemas vēl mazāk fiziskās slodzes. Šāda precizitāte ļaus viņiem saglabāt mobilitāti arī 71 gada vecumā.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes, kurām veiksies visu 2022. gada jūniju

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment