VIADA degvielas uzpildes staciju tīkla modernizācijā jau ieguldīti 3 miljoni eiro

AS “VIADA Baltija” ir noslēgusi jaunā VIADA zīmola ieviešanu, taču turpina degvielas uzpildes staciju tīkla modernizēšanu, pastāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Romas Turlinskas.

Pēc Turlinskas sacītā, līdz šim uzņēmuma modernizācijā ieguldīti trīs miljoni eiro, bet kopumā plānotas investīcijas četru līdz astoņu miljonu eiro apmērā.

“Esam paveikuši nozīmīgāko posmu – visā tīklā ieviests VIADA zīmols, pārbūvētas četras tīkla degvielas uzpildes stacijas, atvērtas sešas jaunas gāzes uzpildes stacijas, atjaunotas automazgātavu sistēmas, uzceltas divas jaunākās paaudzes automazgātavas, modernizēts piekabju nomas serviss, taču arī tas vēl nav viss – darbu vēl turpināsim,” stāsta Turlinskas.

Piemēram, uzņēmums uzsācis būvēt divas jaunas degvielas uzpildes stacijas Rīgā un ir ieplānojis modernizāciju divās degvielas uzpildes stacijās Rīgā un Rēzeknē.

“Latvijas klienti ir prasīgi, mūsdienīga pozitīva iepirkšanās pieredze saistās ne vien ar izdevīgu cenu, bet arī patīkamu vidi, ērtu servisu un plašu pakalpojumu klāstu, tādēļ līdztekus infrastruktūras modernizācijai, paplašinām un attīstām “VIADA Plus” lojalitātes programmu,” skaidroja Turlinskas.

Līdz ar VIADA zīmola ieviešanu uzņēmumā arī lojalitātes programmā bonusu klāsts ir kļuvis plašāks. Proti, samazināts degvielas uzpildes litru slieksnis, kas ļauj iegādāties degvielu par izdevīgāku cenu, kā arī pievienoti patīkami pirkumu bonusi. Tagad lojalitātes programmas dalībnieki var izmantot uzkrātos punktus, lai saņemtu pakalpojumus vai baudītu gardas uzkodas VIADA degvielas uzpildes stacijās par izdevīgāku cenu.

“Plānojam paplašināt lojālo klientu loku vēl par 15-20%. Mūsu mērķis ir piedāvāt vienu no izdevīgākajām lojalitātes programmām Latvijā,” stāsta Turlinskas

Kā vēl viens ieguvums klientiem ir paplašināts uzņēmumu degvielas norēķinu karšu darbības reģions.

“Iepriekš uzņēmumu degvielas priekšapmaksas vai pēcapmaksas kartes darbojās Latvijā, un Lietuvā. Taču, analizējot klientu datus un pieprasījumu, izlēmām paplašināt šo karšu darbību vēl citās valstīs. Uzņēmumi ar norēķinu kartēm degvielu jau tagad var iegādāties arī Igaunijā un Polijā, bet drīzumā tas būs iespējams arī Krievijā un Baltkrievijā,” piebilst Turlinskas.

Savukārt kravas pārvadātāju ērtībai tagad VIADA degvielas uzpildes stacijās var apmaksāt Latvijas autoceļu lietošanas nodevu.

Par uzņēmumu:

AS “VIADA Baltija” ir Latvijas Degvielas tirgotāju asociācijas biedrs. Uzņēmuma apgrozījums 2017. gadā bija 135 miljoni eiro, AS “VIADA Baltija” nodarbināti 519 darbinieki. Latvijā kopumā ir 70 DUS.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment