VIDEO: 4 stundas atstāts automašīnā bez gaisa un ūdens. Brīdinām video ir nepatīkami skati! (Dog dies after being ‘left in hot car for hours while owners shopped in Ikea’)

Fidji, 14 mēnešus vecs boksera šķirnes suns tika atstāts mašīnā, kamēr viņa saimnieki meklēja kāzu dāvanu draugiem veikalā IKEA. Viņi tur pavadīja.. mmm .. 4 stundas!!! Un visas šīs stundas suns atradās aizslēgtā mašīnā, bez gaisa un ūdens. Protams, ka veikalā pavadītais laiks skrien vēja spārniem, bet Tu taču apzinies, ka esi atstājis auto dzīvu būtni, daļu savas ģimenes..!
Glābēji suņuku izvilka no auto, aizveda uz vietējo veterināro klīniku, bet diemžēl pēc 3 stundu garas operācijas suņuks tur nomira.
Secinājumi ir vairāki, un noteikti, ka katram savi, bet galvenais no tiem – neatstājiet mājdzīvniekus mašīnā, kamēr iepērkaties! Labāk atstājiet tos mājās pa pagalmu skraidīt (ja tāds ir!)
P.S. Vācijā pie veikala IKEA ir izveidotas speciālas, suņukiem vien paredzētas stāvvietas. Tur ir vieta, kur nosnausties un padzerties ūdeni, lai dzīvi un veseli sagaidītu atpakaļ savus saimniekus! Tas gadījumiem, ja četrkājainais draugs tiešām ir jāņem līdzi uz veikalu! VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=h5tMckyK2Zg

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment