VIDEO: Afgāņu migrants sabiedriskajā transportā draud nogalināt 10 cilvēkus, ja tiks deportēts!

Aculiecinieks nofilmējis kādu imigrantu no Afganistānas, kurš sabiedriskajā transportā agresīvi vārdiski uzbrūk kādam 73 gadus vecam pensionāram –  apvaino viņu pedofilijā un daudzās citās problēmās! Video, kurš uzņemts Zviedrijā, redzams, ka runātīgais un, acīmredzami dziļi aizvainotais imigrants, zviedrus apsūdzot it visā – sākot no pedofilijas un beidzot ar karu Afganistānā. Uz norādi, ka viņš varētu tad braukt prom un tikt izraidīts, nekaunīgais migrants piedraud tādā gadījumā desmit zviedrus nogalināt un “ēst cilvēkus”.

Video publicējis britu izdevums Daily Mail.

23 gadus vecais iebraucējs saka, ka, dzīvodams Zviedrijā, iztērējis desmit savas dzīves gadus, tāpēc, ja viņš tagad būtu spiests pamest valsti, viņš nogalinātu 10 zviedrus. “Tas ir svarīgi paņemt citu dzīves,” deklarē jaunietis, apsūdzot Rietumvalstis dzīvību ņemšanā Afganistānā un Āfrikā.

Viņš arī apsūdz ārvalstu karavīrus bērnu nogalināšanā savā dzimtenē un runā par Taliban atgriešanos tagad, kad koalīcijas spēki Afganistānu atstājuši.

“Es esmu izaudzis noguris. Man ir 23 gadi un atriebes alkas šeit,” saka migrants, rādot uz sirdi. “Tas nozīmē, ka es varu ēst cilvēkus tepat uz vietas.”

Avots: Focus.lv


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment