VIDEO: Andris Ameriks: “Krišjāņa Barona ielas remontdarbi ir eksāmens būvniekiem!”

rsz_bru2

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks viesojās raidījumā “Rīta Panorāma”, kurā atbildēja uz dažādiem jautājumiem – piemēram, par Rīgas brīvostas vadības maiņu, par Krievu salas projektu, par Rīgas ostā pārkrautu kravu apjoma samazināšanos, par kriminālprocesu pret Rīgas Centrāltirgus vadītāju un, protams, par remontdarbiem Rīgas ielās un ar to saistītajiem sastrēgumiem un nejēdzībām!

rsz_bru

Andris Ameriks sacīja, ka Latvijas laika apstākļos remontus var veikt tikai 6 mēnešus, tāpēc ir jāizmanto dotais laiks. Viņš uzsvēra, ka Rīga ir jāremontē un lielos apjomos, tāpēc cilvēkiem ir jāsamierinās ar neērtībām.

Kas attiecas uz remontdarbu kvalitāti, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks atklāja, ka 28. maijā nelielā velosipēdu izbraucienā ir uzaicināti būvfirmu vadītāji, īpašnieki, ar visiem saviem brigadieriem no Vecrīgas līdz [VEF] tiltam un atpakaļ. Tā teikt, lai paši redzētu, ko viņu darbinieki ir sastrādājuši! Ameriks solīja, ka “Ceļu pārvalde” un “Binders” atkal un atkal par saviem līdzekļiem labos savas pieļautās kļūdas remontdarbu laikā, līdz uzlabojumi Rīgas ielās būs kvalitatīvi.

Tāpat Andris Ameriks norādīja, ka šie remontdarbi ir iesaistīto firmu eksāmeni, lai noskaidrotu, vai viņi ir spējīgi tikt galā ar šāda līmeņa pasūtītājiem, velti nešķiežot tam piešķirto finansējumu. Remontdarbu tēma, sākot no sarunas 9. minūtes..

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment