VIDEO: Treneris Imantā 13 gadniecei raksta intīmas īsziņas; uzmācas arī citiem bērniem!

Policija reaģējusi ātri un atrasti arī pierādījumi, un, kā stāsta Aleksandra, vasaru treneris pavadījis ieslodzījumā. Tika atrasti bērnu pornogrāfijas materiāli. Līdz tiesai viņš esot atbrīvots. Tiesa, viņam nav ļauts tuvoties bērniem, izbraukt no valsts.

Aleksandra aicina vecākus aprunāties ar saviem bērniem, lai noskaidrotu, vai ar viņu bērniem nekas tamlīdzīgs nav noticis.

Tikmēr noziegumos apsūdzētais vīrietis raidījumam “Degpunktā” norādījis, ka pret viņu vērstas provokācijas kādas senas naudas lietas dēļ, kurā viņš savu vainu daļēji pat atzīst.

Konkrētā melu kampaņa pret viņu esot sākta lielās konkurences dēļ, norāda deju skolotājs. “Notiek informatīvs karš, viņi pat neslēpj, ka vēlas mani nogremdēt, vēlas, lai studija nestrādātu un lai es sēdētu cietumā un tā tālāk. Tie ir konkurenti vai vienkārši dusmīgi cilvēki? Es par simts procentiem nevaru apgalvot, es šos cilvēkus nepazīstu, grūti pateikt. Notiek izmeklēšana, viņi ir iedevuši iesniegumus, bet nav neviena tieša pierādījuma. Apsūdz mani ļoti nopietnās lietās, bet nav neviena apstiprinoša, konkrēta fakta. Ja bijāt mūsu mājaslapā, noteikti redzējāt, cik daudz bērnu pie mums nāk uz nodarbībām. Tie nav ne divi, ne trīs cilvēki, ne desmit. Bērnu ir samērā daudz,” saka deju studijas pārstāvis.

Vīrietis nenoliedz, ka šobrīd noteiktais drošības līdzeklis viņam aizliedz nodarboties ar bērnu apmācību, plašāk gan izveidojušos situāciju nepaskaidrojot. Šajā lietā pēc izmeklēšanas pabeigšanas, visticamāk, būs arī tiesa.

VIDEO:

Avots: nra.lv / Raidījums “Degpunktā”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment