VIDEO: ASV astrofiziķis apgalvo, ka Pasaules gals ir tuvu un var iestāties jau tuvākā mēneša laikā!

planet-x

Amerikāņu zinātnieks Daniels Vitmairs prognozē pasaules gala iestāšanos. Pēc astrofiziķa domām, visu dzīvo uz Zemes iznīcinās noslēpumainā “devītā planeta”, kura atrodas Saules sistēmas perifērijā. Tas var notikt jau mēneša laikā, brīdina zinātnieks.

Mūsu planētai draud milzīgs komētu lietus, kuru izraisīs noslēpumainā planēta. Tas apdraudēs visu dzīvo uz Zemes.

Par noslēpumainās devītās planētas atklāšanu tika paziņots 2016. gada janvārī. To nevar redzēt teleskopā, bet, pēc zinātnieku aplēsēm, tā atrodas 20 reizes tālāk no Zemes nekā Neptūns. Noslēpumainais kosmiskais ķermenis sver desmit reizes vairāk nekā Zeme, un tā diametrs ir divas līdz četras reizes lielāks. Pilnu riņķi ap Sauli tas veic 20 tūkst. gados.

Vitmairs uzskata, ka reizi 27 milj. gados “devītā planēta” iziet caur Koipera jostu ar komētām un asteroīdiem. Komētas, kuras tā notriec, ietriecas Zemē un iznīcina visu dzīvo uz mūsu planētas.

Zinātnieks uzskata, ka šīs planētas kustība varēja kļūt par iemeslu tam, ka dzīvība uz Zemes jau vairākas reizes tika pilnība iznīcināta.

Paleontologu pētījumi ir apstiprinājuši, ka ik pēc 26-27 miljoniem gadu uz Zemes notiek sava veida katastrofa, kas noved pie masveida izmiršanas.

VIDEO:

Avots: bb.lv / Utro.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment