VIDEO: Atbalstām savējos! Ienāc un nobalso par latviešu izstrādāto “AirDog”! (CES 2015 “AirDog” – made in Latvia!)

Latviešu izstrādātais bezpilota lidaparāts “AirDog” šogad iekļuvis prestižajā Lasvegasas elektronikas izstādes CES finālā kā labākais produkts!
Ir iespējams piedalīties “tautas balsojumā” (People’s Choice) un palīdzēt Latvijas izstrādātajam produktam saņemt nomināciju “Best of Ces Awards 2015”.

Nobalsot par “AirDog” iespējams ŠEIT!

“Braucot uz šo izstādi, mūsu mērķis bija parādīt tehnoloģiju pasaulei, ka “AirDog”, ar kuru veiksmīgi startējām kolektīvās iepirkšanās vietnē “Kickstarter”, ir praktiski gatavs lietošanai un nodemonstrēt tā “demo” lidojuma prasmes plašākai publikai. Šim nolūkam mēs izvēlējāmies izstādes vietu ne tikai hallē, bet arī ārpus tās, pie kuras uzstādījām skeitborda rampu,” stāsta “AirDog” idejas autors Edgars Rozentāls.

“Turklāt, lai to visu parādītu atraktīvāk, mēs piesaistījām “Red Bull” komandas pārstāvi un Latvijā pirmo profesionālo skeitbordistu Madaru Apsi, kurš uz izveidotās rampas rādīja dažādus iespaidīgus trikus, bet “Airdog” tam sekoja pa gaisu un filmēja,” skaidroja Rozentāls.

Elektronikas izstādē CES 2015 šogad piedalās gandrīz 4 000 dalībnieku! Ik gadu to apmeklē aptuveni 140 000 cilvēku un gandrīz 7000 mediju pārstāvju.


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment