VIDEO: Atkal asiņaina diena uz Latvijas ceļiem.. divas avārijas uz Bauskas šosejas un Gulbenes novadā – 4 bojāgājušie, 8 cietušie!

Uz Bauskas šosejas šorīt notika smags satiksmes negadījums, kurā iesaistītas trīs automašīnas – divi pasažieru mikroautobusi un vieglā automašīna. Avārijā ir viens bojāgājušais, bet vēl seši cilvēki ir cietuši – bojāgājušais ir 50 gadus vecs vīrietis. Pieciem cietušajiem ir ļoti smagas traumas, bet vienam – vidēji smagas.

Gulbenes novadā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot kādam Smiltenes uzņēmumam piederošu kravas automašīnu «MAZ», izbrauca no mazāk svarīga ceļa un nepalaida pa galveno ceļu braucošo automašīnu «Audi 100», kā rezultātā notika sadursme. Bojā gāja 1938.gadā dzimusi sieviete, 2004.gadā un 1996.gadā dzimušas meitenes. Negadījumā cietušajam piecus gadus vecajam bērnam konstatēta galvas trauma un rokas lūzums, bet 38 gadus vecajai sievietei – vispārēji ķermeņa sasitumi un krūškurvja trauma. Vieglā automašīna bija pilnībā sadragāta. Glābēji trīs bojāgājušās sievietes un cietušos no sadragātā auto bija spiesti izgriezt ar speciālajām ierīcēm.

VIDEO:


VIDEO:


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment