VIDEO: Atklāta un nedaudz skarba intervija ar Edgaru Masaļski – par izlases pamešanas iemesliem, par Latvijas hokeju un federācijā valdošo bardaku..

Pēc tam, kad tika noskaidrots, ka Latvijas hokejisti neiekļuva nākamo ziemas olimpisko komandu sarakstā, tika saņemta vēl viena nepatīkama ziņa – Latvijas hokeja izlases rindas pamet vārtsargs Edgars Masaļskis. “Sporta studijas” intervijā viņš stāstīja, kādēļ un kad pieņēma šādu lēmumu.. un kas par to priecājās visvairāk..

Edgars Masaļskis Latvijas hokeju pamet zinādams, ka izlasē ir jauni, talantīgi un moderni vārtsargi, kas godam sargās komandas vārtus.

Pēc aizvadītiem 12 pasaules čempionātiem un 3 olimpiskajām spēlēm Masaļskis droši apgalvo, ka Latvijā ir daudz labu hokejistu, taču viņi diemžēl atsakās spēlēt izlasē.. Latvijas hokejā ir iestājusies lejusplīde federācijā valdošā bardaka dēļ. Edgars Masaļskis uzsvēra, ka nomainīt treneri 3 dienas līdz startam ir liels ārprāts. Tāpat viņš sacīja, ka Latvijas hokeja izlasē ir problēmas, un visi to zina. Reizēm viņu pārņemot sajūta, ka spēlētāji visu laiku tiekot čakarēti.

Par vienu no labākajiem brīžiem viņš atminas Olimpiskās spēlēs Sočos, piebilstot, ka toreiz liels nopelns komandas saliedētībā un pozitīvajā gaisotnē bijis tieši trenerim Tedam Nolanam. Pie viņa vēl vairāk gribējies spēlēt Latvijas hokejā izlasē.

Intervijas beigās Edgars Masaļskis atzina, ka savstarpēji runājuši – teorētiski uz olimpiskajās spēlēm pat nebija pelnījuši tikt, jo katru reizi esot spraukušies caur adatas aci, un tas neesot godīgi, piemēram, pret Vācijas komandu, tomēr viņš piebilda, ka “gribējām uz Olimpiskajām spēlēm.. Centāmies. Bet nesanāca..”

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment