VIDEO: Autovadītājs dzenas pakaļ dzērājšoferim ar asiņojošu galvu un palīdz viņu notvert!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Dzērājšoferim vairākkārtīgi gan uz mirkli izdevies attālināties no sekotājiem, bet pie pagrieziena uz Baložiem, Deniss jau atkal panācis aizdomīgo džipu un atkārtoti zvanījis policistiem.

“Mēs mierīgi braucām aiz viņa Baložu virzienā. Viņš brauca tāpat kā iepriekš, vairākkārt šķērsoja nepārtraukto līniju un iebrauca pretējā joslā. Bija acīmredzams, ka viņš nav skaidrā. Kādā mirklī, man šķiet, viņš mani pamanīja un apturēja mašīnu ceļa malā. Pat parādīja labo pagriezienu. Es nostājos viņam priekšā, pabrauca nedaudz uz aizmuguri, lai nobloķētu viņam ceļu. Pats izkāpu no auto un piegāju pie viņa loga. Es ieraudzīju sasistu seju un bija skaidrs, ka viņš ir piedzēries. Bija jūtama alkohola smaka. Es viņam pateicu, lai nekur vairs nebrauc, jo viņš pats nesaprot, kādā šausmīgā stāvoklī ir un, ka viņš var nodarīt pāri citiem. Viņš izlikās, ka ir mani paklausījis. Pārliecinoši pateica, ka nekur nebrauks, ka paliks uz vietas. Pat izvilka atslēgas no aizdedzes. Man vajadzēja tās paņemt, bet es aizgāju, iesēdos savā auto. Tajā mirklī viņš nebija mani paklausījis, apbrauca manu auto un aizbrauca tālāk uz Baložiem,” notikušo atstāsta Deniss.

Tālākais ceļš vedis privātmāju virzienā, kur “Mitsubishi” šoferim jau atkal izdevies uz mirkli nozust.

Brīdi vēlāk asinīm noplūdušajam vīrietim tomēr izdevies atgriezties uz ceļa, taču stāvlaukumā, kurā viņš pēcāk nokļuvis, iegūtais laiks bijis pilnīgi pietiekams, lai notikuma vietā ierastos Reģionālās pašvaldības policijas ekipāža.

 

Deniss arī piebilst, ka: “Vienmēr, pēc šādiem notikumiem parādās tādas domas par notikušā ētisko pusi. Ko izdarīji un vai viss bija pareizi, it sevišķi pret to cilvēku, kuram tagad draud barga atbildība par šādu soli. Bet tad, tu mājās ieslēdz internetu, datoru un pirmais ko ieraugi ir ziņa, ka kāds iereibis šoferis notriecis bērnu. Un tad visas šīs atrunas vai mēģinājumi samazināt pārkāpēja nodarījumu izgaist. Sevišķi ņemot vērā, ka man pašam ir dēls. Es ļoti labi saprotu, ka tas brauciens varēja beigties arī ļoti bēdīgi. Tā kā, paldies Dievam, ka viņš trāpījās mums.”

VIDEO:

Avots: Raidījums “Degpunktā”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment