VIDEO: Avārija uz Daugavpils šosejas: Diemžēl mirusi arī mazā meitenīte. Lūdz atsaukties aculieciniekus!

Jau vēstīts par 12. februārī notikušo traģēdiju uz Daugavpils šosejas, kur Krustpils novadā smagā avārijā bojā gāja trīs cilvēki – automašīnā “Mazda” braukušie 1954. gadā dzimusi sieviete, 1977. gadā dzimis vīrietis un nepilnus trīs gadus veca meitenīte. Tā ir smagākā autoavārija Latvijā šogad.

Bojā gājušo radinieki ļoti lūdz atsaukties notikuma aculieciniekus.

Ja kāds 12.februārī ir redzējis traģiskos notikumus uz autoceļa Rīga – Daugavpils Krustpils novada Kūku pagastā, lūdzu zvanīt vai rakstīt uz tel.nr. 26611897 vai 110. Kā vēsta jekabpilslaiks.lv, slimnīcā Rīgā operāciju neizturēja avārijā cietusī trīs gadus vecā meitenīte.

Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Ivars Zvīdris informējis, ka bērns bija guvis nopietnas traumas, tostarp arī smagu galvas traumu. Lai veiktu sarežģītu operāciju, viņa tika pārvesta uz Rīgu, kur ārsti centās glābt meitenītes dzīvību, taču diemžēl neveiksmīgi.

Savukārt avārijā cietušais 1984.gadā dzimušais vīrietis, kurš pārvietojās ar automašīnu “Audi A4”, turpina ārstēties Jēkabpils reģionālajā slimnīcā.

Lūdzam atsaukties notikuma aculieciniekus. Ja kāds 12.februārī ir redzējis traģiskos notikumus uz autoceļa Rīga – Daugavpils Krustpils novada Kūku pagastā, lūdzu zvanīt vai rakstīt uz tel.nr. 26611897

VIDEO:

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment